• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2015 - 2.dio

Started by vip-jahorina, 06 January, 2015, 15:42:36

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

szlaja

Kakva je bila danas situacija? Vjetar? Magla? Zice?

Jelena1103

Moze li neko reci kakva je danas bila situacija na Jahorini ? Planiramo sutra doci predvece a vidimo da najavljuju bas lose vrijeme. Posto sam pocetnik, da li se moze skijati ?

bnbg

Quote from: Jelena1103 on 05 February, 2015, 17:39:39
Moze li neko reci kakva je danas bila situacija na Jahorini ? Planiramo sutra doci predvece a vidimo da najavljuju bas lose vrijeme. Posto sam pocetnik, da li se moze skijati ?
Na jah je lose vreme kada duva jugo i nema snega, a ovo sto najavljuju je pravo zimsko vreme.I bitno za skijanje je da nije mnogo jak vetar da bi zice mogle da rade.

labrada

Sve u svemu dobro se danas skijalo.  Upravo dosao sa nocne voznje. Bila je magla na polaznoj stanici Poljice i na donjim delovima Prace. Gornji delovi Poljica i Ogorjelice su bili ok samo je vetar malo duvao ali nista strasno za Jahorinske prilike. Kasnije je sneg malo popustio i poceo da ledi na zaravnima jer je teperatura bila oko nule. Generalno ok skijanje. Sneg postepeno pada.

djmiros

Iskusni,
Sta mislite za nedelju da li ce sta raditi?

bnbg

Quote from: djmiros on 05 February, 2015, 21:06:49
Iskusni,
Sta mislite za nedelju da li ce sta raditi?
Tesko, ako bude ovaj vetar sto se najavljuje. Ili ako bude mnogo hladno na vrhu zbog vetra nece raditi zice. Tako je bilo pred NG, ja bio gore 31.12 temp bila dole na poljicama -16 a gore kazu zbog vetra -30 i nisu radili 6sedi, samo praca.
Neka hladnoca i severac se najavljuje za nedelju pa je pitanje da li ce nesto raditi osim prace i lifta poljice.

mijat

Ime

Quote from: bnbg on 05 February, 2015, 21:31:52
Tako je bilo pred NG, ja bio gore 31.12 temp bila dole na poljicama -16 a gore kazu zbog vetra -30 i nisu radili 6sedi, samo praca.

Skijao sam taj dan, momci su 6sjed na Praci vrtili vise od 2 sata ujutro dok se nije hidraulika odmrzla, na izlazu sa Prace je taj dan bilo -40 sa faktorom vjetra.

dugokontov

Quote from: Ime on 05 February, 2015, 23:05:51
Quote from: bnbg on 05 February, 2015, 21:31:52
Tako je bilo pred NG, ja bio gore 31.12 temp bila dole na poljicama -16 a gore kazu zbog vetra -30 i nisu radili 6sedi, samo praca.

Skijao sam taj dan, momci su 6sjed na Praci vrtili vise od 2 sata ujutro dok se nije hidraulika odmrzla, na izlazu sa Prace je taj dan bilo -40 sa faktorom vjetra.
Na izlazu sa Prace ili Ogorjelice? (:

HeAd

Na izlazu Ogorjelice taj dan je bilo friziranje, dah mi se ledio tako reci kad se ne ugusih. Nakon pola sata zatvorili su zice...
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

Radiohead

Skoro 2 m sniojega, vau koja zima...
Jos malo ce i bandera kod Zlaje biti zatrpana

bnbg

Quote from: mijat on 05 February, 2015, 22:36:25
vrlo iskusno bnbg  regge
Pa sad da li je iskusno ili nije, ali je tako bilo.
I generalno je tako na jah kada je vetar. Hteli smo moderne zice i eto nam, cim je malo jaci vetar ne mogu da rade.