• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2015 - 2.dio

Started by vip-jahorina, 06 January, 2015, 15:42:36

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

TurboBuby

Izgleda da sti¾e zatrpavanje, svakako èim lijepo vrijeme vidimo se!

dugokontov

Quote from: qulazz on 03 February, 2015, 19:10:35
Da li je teorijski moguce skijati onim dijelom usijeka pored trase za gondolu?

Dio koji si oznacio nije trasa gondole, vec dalekovoda. Mi smo setali uz prvi dio, od hotela Nebojsa, i to nije vozljivo prije svega zbog konfiguracije terena: valovito je, vise bi setao uzbrdo.

Mislim da je slicno i sa dionicom dalekovoda. Najlakse ti je da to sam provjeris tako sto ces instalirati plugin na google earh-u koji ti uzima i visinski profil, pa vidi priblizno koliko je strmo i koliko bi se morao penjati.

SKIslo

gokati

Od juèer naveèe bez prekida pada (snow).Napali je najmanje 15 cm do sad

borisBP

sauron

ima li netko prognozu neku pouzadniju, do kada se predviða padavine snijega? gore smo pa ne znam, èekati petak za povratak kuæi ili se spakirati danas
juèer kupio ski pas za tri dana...

vranex

Je li ovo sve zatvoreno sem prace i par ski liftova? Bar tako pise na ovim izvjestaijma od OC-a..

zedhus

Jugo ce udarit...sve je to istopljeno do ujutro...
Hocu i ja da nakarikam na 5 zvjezdica!

HeAd

Quote from: sauron on 04 February, 2015, 09:07:05
ima li netko prognozu neku pouzadniju, do kada se predviða padavine snijega? gore smo pa ne znam, èekati petak za povratak kuæi ili se spakirati danas
juèer kupio ski pas za tri dana...

ne valja kad pada, ne valja kad ne pada....uzivaj zimska idila idi u wellnes (Termag, Vucko , Lavina, Bord), prihvati se rakije ili nekog mesa  :DD, zabavljaj se...
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

labrada

Dobro jutro. Od sinoc pada sa udarima vetra ali za prave skijase nema loseg vremena. Pravac Poljice.  ole

sauron

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

Malo dok pada naduponjavamo se  regge vitaminima i  (PIVA) proteinima, te kada stane pa Jahorinu obgrli sunce nema nista ljepse, a staze vas docekaju ovako utegnute(l)