• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2015 - 2.dio

Started by vip-jahorina, 06 January, 2015, 15:42:36

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Korisnik

A koje prognoze valjaju? daj link, a da nije teletabis.

armangsb

Danas odlicno bilo. U jutarnjim satima padao snijeg pa je prestao ali se onda pojavio vjetar. Magla je zznala doci i proci, nista strasno. Koliko sam upratio vrh poljica je malo progledao jer je vjetar otpuhao sve. Sve u svemu fenomenalno bilo i ako bih volio da su prosli sa ratrakom ujutru fino sve staze.

nevlad

Quote from: Korisnik on 01 February, 2015, 17:59:32
A koje prognoze valjaju? daj link, a da nije teletabis.
Ove zime se pokazala kao jako tacna za region BIH i SRB, yr.no , ponekada grese u temperaturi, uvek daju manju vrednosti za stepen ili dva, tako da ako navedu -10 bice -8. Kolicine snega promasaju jako retko.

vip-jahorina

Mini ekipa vip raje se okuplja na Jahorini  ole
Prvi rostilj na -3, propaduje snijeg a kabasice se peku

mijat

kako je ovaj ru¾an u naranðastom, podseæa me na hareta  hug:(

gde je moj prijatelj?

JAHORINA13

Quote from: atymen on 01 February, 2015, 00:37:21
pozdrav..par puta sam bio na Jahorini..ali nikad u hotelu Bistrica...znam da je hotel staiji..ali nije ni preskup..pa nam ocekivanja nisu ni previsoka..otprilike znam gde se hotel nalazi.malo nize od zicara...pa bi samo hteo da pitam..da li je moguce peske doci do njih..mislim tu na sestosede..ili imamo samo mogucnosti da se skijamo samo na praci..ili da pesacimo malo vise..da bi smo dosli do ogrjelice ili do poljica..?! drugo pitanje..u blizini da li ima neki ski rental..ili samo na stazi ili u drugim hotelima...i gde se najvise isplati iznajmiti opremu( cena..kvalitet)..nadam se da ce mi neko odgovoriti..vidim da isnega ima dosta..i lepih fotografija..pa jedva cekam da stignemo dole...Atila iz Beceja

Iz Bistrice se skijama spustis na Ogorjelicu glavnom cestom ali na skijama i onda skijaj na kojoj hoces stazi. Sve su staze povezane pa po volji. Rental imas u Bistrici a imas i nize u drugim hotelima pa po volji . i kvalitet i cijene su ti mislim na planini svugdje iste tako da ti je mozda najbolje u bistrici jer se sa staze mozes na skijama vratiti u bistricu, a vracas se sa prace ili ogorjelice pa ides na rajska vrata. Uzivajte

vip-jahorina

Mijate, spominjemo te, a ti vidi zbog cega

Radiohead

S obzirom da nisu tabali staze, super je bilo. .

SKIslo

BOJAN-BG

Dobar rostilj ali se moralo ranije kuci

Speed

armangsb

Par slika od jucer.
Nadam se da ce se ovakvo vrijeme zadrzati i do sljedeceg vikenda kad opet dolazim

djmiros

Speed