• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2015 - 2.dio

Started by vip-jahorina, 06 January, 2015, 15:42:36

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Radiohead

Mislim da je naredni utorak slièan  ole

skidub

Slijedeci utorak ? Ako bude dobra prognoza dan prije ja krecem. Nemogu gledat ovakve slike :DD,iako æe ¾ena popizdit jer 7-14.2 smo u Sloveniji i Austriji.
Ima li netko info o VIP partyu 2015?

FZL

dea

Ukratko sto se tice danasnjeg dana: ko je mogao skijat a ipak nije dobro se za.....  :DD

dadotb

sta je ovo jutros na kamerama kisa ??? jaoo kakav juce dan za one koji su na Jahorini, blago vama, uzivajte u svakom minutu, jos nema guzve... :bravo::(

skiDeki

Quote from: skidub on 29 January, 2015, 21:39:30
Slijedeci utorak ? Ako bude dobra prognoza dan prije ja krecem. Nemogu gledat ovakve slike :DD,iako æe ¾ena popizdit jer 7-14.2 smo u Sloveniji i Austriji.
Ima li netko info o VIP partyu 2015?
Ima posebna tema o tome malo nize (da ne kacim link) za koji dan ce se znati koji ce datumi biti u opticaju.

Danas jak vetar, rad zica ce biti u pitanju..
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

borisBP

Quote from: dadotb on 30 January, 2015, 07:25:50
sta je ovo jutros na kamerama kisa ??? jaoo kakav juce dan za one koji su na Jahorini, blago vama, uzivajte u svakom minutu, jos nema guzve... :bravo::(

Da, delovi koji su ni¾e...  X(

Mirza82

JAO TRPANJA MAJKO MOJA MILA !!!!   :DD

ROOOKAAAAJJJJ  (snow)   (snow)   (snow)    :bravo::(

vip-jahorina

Au kakvo ludilo. Mecava jos od sinoc. Opet ga napadalo poprilicno

darioR

evo koja slika od juèe i od mene... perverzija dan, staze vrhunske, bez gu¾ve...

Radiohead

A prognoze covjece, metar snijega najmanje u narednih 7 dana. ole
Od nekog skijanja ostaje subota i utorak, ostalo zatrpavanje :bravo::(

borisBP

Izgleda da opasno zatrpava.  ;))

vranex

Juce je stvarno bio dan za 10!
Staze savrsene, malo nepoderanog cjelca tu i tamo, a napokon dobra vidljivost. Oko 12 je izgledalo kao da ce magla opet da se spusti ali vjetar je krenuo i rastjerao je.

Negdje oko 3 su ugasili sestosjed Ogorjelica radi vjetra, a mislim i Poljice.

Jahorina ove godine je vrhunska, za ove sto kukaju stvarno nemam rijeci, sta vise traziti?

Korisnik

Kamere zatrpane!!! pala noæ na rajskim :)