• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2015 - 2.dio

Started by vip-jahorina, 06 January, 2015, 15:42:36

Previous topic - Next topic

0 Members and 7 Guests are viewing this topic.

Atomba

A ja juce stigoh kuci odozgo! Steta!!!Sutra na posao al u februaru opet dolazimo!!! ole

grga

ja dolazim s ekipom 05-08.02. i zelim znati gdje se pije najbolja kruska na planini te kolika je mogucnost sresti i pocastiti nekoga s foruma?

Radiohead

Jel ti ovo neki poziv na 'spoj' sto bi susjedi rekli (:smijeh:

mirzajahorina

evo ljudi ja sam na JA i snjeg pada jutros od 8 i nije stajao evo trenutno idalje pada, palo je sigurno 40cm snijega setao sam malo i snijeg je pokrio sve one dijelove na stazama gdje se vidjela zemlja, stvarno je ovdje zimska idila, sutra ce skijanje biti perfektno  ole

grga

Quote from: Radiohead on 18 January, 2015, 21:26:51
Jel ti ovo neki poziv na 'spoj' sto bi susjedi rekli (:smijeh:

ma nije nego sam tek kasnije skontao smajlic, onda ga vise nisam htio brisati jer mi je simpatican.   :DD :DD :DD

EDIT: ipak sam promijenio.   ;))

dale

Quote from: mirzajahorina on 18 January, 2015, 22:32:57
evo ljudi ja sam na JA i snjeg pada jutros od 8 i nije stajao evo trenutno idalje pada, palo je sigurno 40cm snijega setao sam malo i snijeg je pokrio sve one dijelove na stazama gdje se vidjela zemlja, stvarno je ovdje zimska idila, sutra ce skijanje biti perfektno  ole
Samo da ne bude,za jedno 5 dana kao sa Bosancom u Kanadi:....ovo bijelo govno opet pada.
Salim se,naravno,samo neka pada.Pozdrav za tebe Mirza,mislim da smo se upoznali prosle zime
na Vogelu(ekipa iz Beograda i Subotice).Procitao tvoj post o Vogelu i kao da sam ga ja napisao.

otrov

Ima li ko da me ukratko uvede u stanje? Ima li ko za vikend gore? Pale li se od sutra svi liftovi
share it with friend or two

bnbg

Quote from: mirzajahorina on 18 January, 2015, 22:32:57
Al ovi slabo prognoziraju ove centimetre. Kazu 1, 1, 8cm a ono palo 40 ako svi centimetri sa prognoze budu X 4 ima da padne metar snega. Samo neka roka. Jel stvarno palo toliko?

mirzajahorina

da, barem ovde u satoru sigurno jeste i vise, pada i sada ali evo neki vjetar je poceo da puse poprilicno jak, nadam se da nece odpuhati snjeg  (snow) (snow)

grga

nadajmo se da je padao i da pada jos uvijek vlazan snijeg, da se sto vise zadrzi!
ole

skiDeki

Quote from: otrov on 18 January, 2015, 23:45:51
Ima li ko da me ukratko uvede u stanje? Ima li ko za vikend gore? Pale li se od sutra svi liftovi

koga to moje oci vide??
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

mijat

WTF ne mogu da verujem, OTROV je ¾iv  ole

samo ti doði otrove, upaliæe topove a ako treba i muzika æe da bude pored staze  (:smijeh:

zedhus

Ma otiæe ovaj snijeg za dva dana od juga...ne radujte se d¾aba!
Hocu i ja da nakarikam na 5 zvjezdica!

bnbg

Quote from: zedhus on 19 January, 2015, 07:44:38
Ma otiæe ovaj snijeg za dva dana od juga...ne radujte se d¾aba!
kakav jugo, vidis sa je stalno sneg pa posle zahladjenje

borisBP