• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2015 - 2.dio

Started by vip-jahorina, 06 January, 2015, 15:42:36

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

3d

Atomba

skiDeki

Quote from: skiDeki on 17 January, 2015, 15:31:18
Ovaj jugo je najava pred promenu vremena.. od sutra krecu padavine, temperatura ce biti malo kriticna, mada zna na Jahorini i te kako zatrpati na -1 - 0°C
Morao sam sebe citirati.. Ispalo je da sam bio 100% u pravu, dobili smo ipak zimski scenario  ole
Mislim da bi sad bio red da neko plati turu :D
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

Korisnik

Ovo su nam Rusi poslali, konaèno su eliminisali uticaj HARP-a  regge  ole  ole ole ole ole ole ole  :))

bari91

Nego,ima vec neko vreme kako procitah da neko spominje neku rakiju i tako to za ove sto nista ne pisu pa se pitam vazi li to za sve ili ne? :PP

Charlene

Bice snijega u narednom periodu ali nece bas biti pretjerano hladno, do -5°C. Mozda bi bilo bolje da je jos hladnije, ali tako je kako je.

skiDeki

Vlazniji sneg se bolje taba, dugotrajniji i odlicna je podloga :))
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

duje

Daali ima informacija koliko je snjega palo?Hvala.

Charlene

Quote from: skiDeki on 18 January, 2015, 18:49:18
Vlazniji sneg se bolje taba, dugotrajniji i odlicna je podloga :))

Pa da, ali bi bilo dobro i da smrzne malo..Vlazan snijeg i minusi i imas kombinaciju da se ne otopi do juna.:D

bataneoo

Ime

ritta

Vidim na kamerama da ga bas zatrpava.  ole
Napadalo ga je dosta ali se preko kam.ne moze ocijeniti koliko. Pa ako netko ima da je gore bilo bi ljepo da javi koliko.  :))

skidub

3d