• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2015 - 2.dio

Started by vip-jahorina, 06 January, 2015, 15:42:36

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

ski_bord

Sale86

Imam pitanje vezano naravno za trenutno i buduæe stanje na Jahorini. Planiram poèetkom februara da doðem, pa me interesju da li se topovi i zirafe pustaju ovih dana jer slabo ima prirodnog snijega. Imam utisak barem preko foruma da su ovi iz OC-a dobro krenuli na poèetku sezone, ali da sada uopste ne pale topove kada se stvore uslovi za to? Pozdrav

Korisnik

Quote from: Sale86 on 15 January, 2015, 09:46:37
Imam pitanje vezano naravno za trenutno i buduæe stanje na Jahorini. Planiram poèetkom februara da doðem, pa me interesju da li se topovi i zirafe pustaju ovih dana jer slabo ima prirodnog snijega. Imam utisak barem preko foruma da su ovi iz OC-a dobro krenuli na poèetku sezone, ali da sada uopste ne pale topove kada se stvore uslovi za to? Pozdrav

Ne mogu se topovi paliti bez temperature u minusu. To je činjenica i na Nasfildu i na Borovecu i na Jahorini. Svaki put i kada je bilo snijega palili su topove. Upaliće ih opet samo da se spusti temp.

mijat

Quote from: Korisnik on 15 January, 2015, 09:55:51
Ne mogu se topovi paliti bez temperature u minusu. To je èinjenica i na Nasfildu i na Borovecu i na Jahorini. Svaki put i kada je bilo snijega palili su topove. Upaliæe ih opet samo da se spusti temp.

lapsus, kad je bilo minusa!

Sale86

OK. Mislio sam da je temperatura noci padala u fin minus (-4,-5) pa da su bili uslovi. Ne ostaje nista drugo nego da se nadamo snijegu i nekom vecem minusu  (snow) (snow) (snow)

Korisnik

Quote from: mijat on 15 January, 2015, 10:00:17
Quote from: Korisnik on 15 January, 2015, 09:55:51
Ne mogu se topovi paliti bez temperature u minusu. To je èinjenica i na Nasfildu i na Borovecu i na Jahorini. Svaki put i kada je bilo snijega palili su topove. Upaliæe ih opet samo da se spusti temp.

lapsus, kad je bilo minusa!
Ma da, kada je bilo snijega i minusa, htio sam da naglasim da su palili topove i kada je prirodni padao.
Hvala Mijate :)

Korisnik

Evo i razloga za novi optimizam!!!

HeAd

╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

mospre

Skija li se ljudi, kakve su staze :D

Radiohead

Quote from: HeAd on 16 January, 2015, 11:49:43
ide snijeg ko da je narucen  (snow)
Skrenut ce ovo za Austriju garant

dale

mijat

sve je to realno napisano i ko hoæe da razume, razumeæe, ko neæe ne mora  regge skijali smo mi i na manje snega  3:(

isto tako svi treba da znaju da skijanje pri temperaturama u dubokom plusu nije ono pravo, zamara ljude ali je ipak opet veæe u¾ivanje skijati po sunèanom vremenu nego po magli  :X bilo je godina kada smo skijali 7 dana po magli  (:smijeh:

mijat

vidim da æe hed opet iskoristiti studentski raspust da doðe na jahu  devil:( devil:( devil:(