• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2015 - 2.dio

Started by vip-jahorina, 06 January, 2015, 15:42:36

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

skidub

Valjda sutra i prekosutra snijeg pokrije ovo kamenje i zemlju..,ja sam utorak ponovno gore anan

armangsb

Quote from: skidub on 10 January, 2015, 23:06:51
Valjda sutra i prekosutra snijeg pokrije ovo kamenje i zemlju..,ja sam utorak ponovno gore anan

Nadam se da ce za ponedjeljak biti ok, vec sam isplanirao da ne odem na posao :D

JAHORINA13

Quote from: mospre on 10 January, 2015, 20:26:06
POZDRAV svima :)

Imam pitanje jedno, trebao bih da dodjem za koji dan gore na malo skijanja ako vrijeme dozvoli. Da li se placa parking pored skijalista posto imam smjestaj na palama najvjerovatnije?

Hvala unaprijed na info :)
Ne naplacuje se parking, barem ne ovi oko staza

vip snow

anan pozzzzz.... upravo se vratio iz Nasffelda. Danas + 8 , sunce, karta 27€ ... 20  autobusa ( 1000 skijasa)  iz Hrvatske i Slovenije. Da nije bilo nas skijaliste bi bilo poluprazno. Cak je bila i Severina. Piva 3,8 €.
Nikad Nasffeld nije imao manje snijega i skijasa nego sada. Vecina staza je izdrzala jer je dobra podloga. Oko topova ni grama snijega sve je utroseno.  Bilo je i kamenja i na nekim mjestima se vidi zemlja. Svugdje na webu cete procitati da ga u brdima ima 60  cm a u dolini 20, sto naravno nije tocno. Sve u svemu klimatske promjene uzimaju danak.
Prijatelj Kocki koji je sa mnom dolazio na Jahorinu danas je skijao po rubu staze ( inace jako dobar skijas ) skrenuo  u mokri cjelac i nekim cudom pogodio stup i polomio ruku i nogu. Pokrpali ga i vratili u Hrvatsku i odmara u bolnici, cekajuci operaciju noge. Ocekujemo brzi oporavak ali na Jahorinu nazalost nece moci doci.
Eto kako sve nije idealno niti u Austriji, jer smo se pitali otkud taj stup i cemu uz stazu ali pravo pitanje je zasto nije zasticen jer je uz sami rub staze.

ritta

Prosle godine sam izgubila zivce zbog vremena i nedostatka snjega.
Ove sezone sam jos uvijek optimisticna iako mi optimizam polako pada.
Nadam se da ce se vrijeme popraviti i da se uskoro vidimo na Jahorini.
I a ludim, prosle godine propala akontacija,mogla bi i ove ali iskreno za tako malo novaca se nigdje ne moze skijati. Atmosveru ne mogu kupiti nikakvi novcia Jahorina tu definitivno vodi.
Sve pohvale ljudima na Jahorini, svaki puta me ugodno iznenade i uljepsaju skijanje.

skidub

brera

:bravo::( Sve si reko!  (Y) Ðe si se skrivao to vreme?  regge

sauron

Hehe hug:(, a da dodam, bio sam nakon "povrtaka" jos nekoliko pota zimi, jednom cak i ljeti na.Jahorini, prosle.godine planirao al vrijeme me zafrknulo, no ove dolazim. Najveci pomak u mojoj tvrdoglavoj bundevi su napravili ljudi, i to i domacini, i oni koji rade na stazama. Ne znam dali je zgodno reklamirati domacina, pa ne spominjem ime, ali ponavljam, taj Bosanski pristup necete tobiti nigdje.u Europi.da samo istaknem, sretnem vlasnika apartmana na stazi, ppzdravum.ga a on me zove na rakiju, ajde nadjite to u Slo, Fr,Au, It.....pomaka je.jako.veliki u svemu unatrag osam godina, svake godine je drugacije i bolje, al da je savrseno, mislim da nebi ni dolazili na Jahorinu, jbg, onda to vise nebi bilo to (PIVA)

brera

Eto èojek pravo ka¾e, svake godine drugaèije i bolje.  hug:( Prije par godina unazad ne bi promjenili ¾arulju kad crkne do iduèe, nove sezone! Sad, kad je na bolje, kod Zlatka je bila tama samo noè, dvije!  regge  :bravo::(

SKIslo

Quote from: brera on 11 January, 2015, 17:50:47
Eto èojek pravo ka¾e, svake godine drugaèije i bolje.  hug:( Prije par godina unazad ne bi promjenili ¾arulju kad crkne do iduèe, nove sezone! Sad, kad je na bolje, kod Zlatka je bila tama samo noè, dvije!  regge  :bravo::(

Naravno, da su morali  promenuli ¾arulju.  Kako da vidimo inaèe legendarni ormariè.  :))

brera

Quote from: SKIslo on 11 January, 2015, 17:57:30
Quote from: brera on 11 January, 2015, 17:50:47

Naravno, da su morali  promenuli ¾arulju.  Kako da vidimo inaèe legendarni ormariè.  :))
Ormariè je bio tamo i kad je bilo nagore, a i ostaèe tu sad kad je na bolje! Nova je ¾arulja!  (Y)  8)) regge

sandro1

U Banja Luci je snijeg poèeo da pada uz nagli pad temperature (danas je bilo +15). Valjda æe veèeras i na Jahorini zavaljati!
Da krenemo  ole ole ole