• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2015 - 2.dio

Started by vip-jahorina, 06 January, 2015, 15:42:36

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

armangsb

Meni je vala lijepo na Jahorini,  20min od stana, a sad sto nema dovoljno snijega sta se moze.  37KM za ski pass je apsolutno korektno za ono sto dobijamo, bar po mom misljenju

Relaxx

Pada sitna kisa... ali nije strasno.

Radiohead

Sajtrix

Evo jedan edit od 02.01.2015, sa rodjusa   :PP

DJ Sajtrix

slos

Pozdrav ,dolazim oko 20.1.i do tada navodno najavljuju snijeg ii minus.Da li i vi imate takve informacije ? (W)

SKIslo

HeAd

Naravno da se moze al tad je ski karta 40 eur :)
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

smislo

Quote from: vip-jahorina on 09 January, 2015, 18:09:12
zato sto nema topova na Poljicama  puf:)

Mi smo jos sinoc dobili alarm sa novim padavinama i to u nedjelju navecer bi moglo biti zatrpavanja.
A izmedju u par navrata po par cm novog snijega.

Zar nemaju neki prenosni top koji mogu setati da pokriju kriticna mjesta?

ninodragoljub

mdunja

Pametnjakovicu nisam na Jahorini a treba da dodjem jer sam uplatila na moju veliku zalost. Kao sto rekoh sad i vise nikad. A mozda i batalim rezervaciju pa okrenem sutra tamo gdje su ljudi na vrijeme razmisljali pa napravili savrsene staze iako je i kod njih plus, a radi sve i jedna staza pogledaj Infokop.
Pravili snijeg pa nosili gdje je bilo potrebno. A za ovu organizaciju na Jahorini nemam komentar. Za koji dan skijacete ali na livadi kao i prosle godine!

HeAd

Pametnjakovici uvijek skijaju, jer idu gore kad ga ima metar i nikad ne rezervisu unaprijed  :DD
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

Ime

Quote from: HeAd on 10 January, 2015, 13:39:27
Pametnjakovici uvijek skijaju, jer idu gore kad ga ima metar i nikad ne rezervisu unaprijed  :DD
PoDApisujem.

Razumijem frustracije, ali ne razumijem da neko danas moze uplatiti skijanje unaprijed u punom iznosu, a da se ne radi o gleceru ili mjestu za koje se zna da ce biti snijega na stazama u tom periodu bez obzira na vrijeme  :<)

ninodragoljub

Quote from: mdunja on 10 January, 2015, 13:26:16
Pametnjakovicu nisam na Jahorini a treba da dodjem jer sam uplatila na moju veliku zalost. Kao sto rekoh sad i vise nikad. A mozda i batalim rezervaciju pa okrenem sutra tamo gdje su ljudi na vrijeme razmisljali pa napravili savrsene staze iako je i kod njih plus, a radi sve i jedna staza pogledaj Infokop.
Pravili snijeg pa nosili gdje je bilo potrebno. A za ovu organizaciju na Jahorini nemam komentar. Za koji dan skijacete ali na livadi kao i prosle godine!

Ko je sad ovdje pametnjakoviæ vidi se iz tvog posta  devil:( devil:( devil:(

PS ponesi neki priruènik za beraèe gljiva jer æe ih sigurno biti po livadama  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

bokirus

Sto napadate djevojku,nije fora zaputiti se iz Bg. ili Ns.i doci na livadu i skijati po kamenju. Lako je raji iz Sa.moze pjeske za sat stici. Nemojte svoje frustracije na drugima iskaljivati. Kod nas je fora ako padne eto nas, jer smo blizu. neko pomenu ski pas 40 e.kada je dobra staza,nije problem i da je toliko,ali neka srede sve da imaju za sta uzimati lovu,a ne da skijas po kamenju i jos im platis gorivo za ratrake koji ne urade nista ako nema prorodnog snijega. Sretno