• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2015 - 2.dio

Started by vip-jahorina, 06 January, 2015, 15:42:36

Previous topic - Next topic

0 Members and 6 Guests are viewing this topic.

armangsb

Cao svima.

Pitanje za forumase koji znaju dosta o vremenskim prognozama. Kakva je situacija za vikend na Jahorini? Planirao sam doci u subotu ili nedjelju da pa me interesuje sto se vremena tice hoce li biti povoljno?

ninodragoljub

Nichifor

Hvala Dragoljube, ¾iv i zdrav bio!

Radiohead

Vrijeme za vikend ni meni nije najjasnije, kazu u nedjelju 20-30cm snijega a onda +10, uglasvnom ide promjena vremena na Jahorini, a to znaci vjetar, snijeg, , neki plus, uglavnom bice snijega :)

bnbg

Quote from: Radiohead on 09 January, 2015, 08:44:44
Vrijeme za vikend ni meni nije najjasnije, kazu u nedjelju 20-30cm snijega a onda +10, uglasvnom ide promjena vremena na Jahorini, a to znaci vjetar, snijeg, , neki plus, uglavnom bice snijega :)
Do sredine januara nestabilno i promene vremena zbog prodora nekog toplog vazduha sa jugozapada a onda zahladjenje ponovo, sa severoistoka. Bice standardno hladno za zimski period, tako da se ne brinemo za skijanje, samo da dodaje sneg. Gledao sam neku ozbiljniju prognozu. Da li ce se obistiniti videcemo.

bnbg

Quote from: armangsb on 08 January, 2015, 22:08:02
Cao svima.

Pitanje za forumase koji znaju dosta o vremenskim prognozama. Kakva je situacija za vikend na Jahorini? Planirao sam doci u subotu ili nedjelju da pa me interesuje sto se vremena tice hoce li biti povoljno?

Pogledaj prognozu, prilicno je tacna. Po prognozi moguce je na ovim temp( ako budu tolike)da sneg omeksa, a mozda i nece ako ne bude juga jer ce kratko trajati. Kazu ako je mala vlaga sneg nece da se topi brzo. Ali ako ovaj sneg padne toliko sto ga najavljuju bice to sve dobro.

vip-jahorina

Quote from: vip snow on 08 January, 2015, 20:00:10
Evo jedna iz Nasffelda iz 2013. Godine kod g. Omera.
Vipe ti rijesi vatricu a mi cemo prascica ili janje .... 

Ako ste u vikendici M&M onda cete imati ulogu domacina, a ja cu odmarati malo  devil:(
Ponesite neku garderobu da se neumastite  (:smijeh:

vip-jahorina

Informacija:

IZ OC-a su nam rekli da na Poljicama ne naplacuju parking. Imamo dojave da neki naplacuju, pa zato pamet u glavu.

goghie

I can go with the Flow...

HeAd

╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

skidub

JAHORINSKIHOBIT

danas skijanje nije bilo lose samo bi trebalo da padne sneg ,a ne kisa ,nadamo se da je ETA2 upravu sto se tice prognoze

skidub

vip-jahorina

zato sto nema topova na Poljicama  puf:)

Mi smo jos sinoc dobili alarm sa novim padavinama i to u nedjelju navecer bi moglo biti zatrpavanja.
A izmedju u par navrata po par cm novog snijega.