• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2015 - 2.dio

Started by vip-jahorina, 06 January, 2015, 15:42:36

Previous topic - Next topic

0 Members and 10 Guests are viewing this topic.

Speed

amer

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

amer

Hvala na gostoprimstvu, toga nikad nije manjakalo na ovomm forumu! Nego biæe i neke muèenice pa ako se sretnemo na stazi da nazdravimo. Postavio sam i sliku na "slike èlanova foruma" da nas prepoznate...

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

Jancek

HARE HARE HARE HARE HARE  :DD :DD :DD :DD

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

hallo

Sutra lici na lepo...ete nas cca 30-tak iz Loznice...pozeleli jbg... anan
Vo se vezuje za rogove a Covek za REC!!

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

Quote from: hallo on 02 February, 2015, 18:36:08
Sutra lici na lepo...ete nas cca 30-tak iz Loznice...pozeleli jbg... anan

DOBRO DO©LI, za bilo kakvu pomoc obratite se na forumu, a bilo bi i lijepo napraviti grupnu sliku za raju  :bravo::(
NOVOSTI

Sinke

Odlicno skijanje za vikend, jedna od mene :

Prosle nedelje sam napisao reci pohvale za razne novosti na skijalistu, ski kase, saobracajne znakove, putokaze na stazi, postovanje radnog vremena zicara, odrzavanje puta, itd.
Nadam se da neko cita pohvale i kritike.

Kada smo kod kritike, po prvi put sam se vozio tanjirom Olimpik sada za vikend. Posto se izadje na izlaznoj stanici tanjira ne postoji apsolutno ni jedan putokaz ka stazi, a sama staza je neobelezena. Zasto je to tako kada su ostale staze obelezene nije mi jasno ?

Vecina skijasa nije znala da radi tanjir, verovatno sam prvi izasao na vrh pa je bila smesna situacija...na izlaznoj stanici cekam nekoga da izadje tanjirom i priupitam gde je tacno staza, a kako ko od skijasa izadje sa lifta isto mene pita :D. Ok, na kraju se popnem do kucice zicara i pitam...covek mi kaze tu i tu. Otprilike sam tako i mislio, ali na vrhu je vetar potpuno obrijao stazu i nije postojala nikakva razlika izmedju staze i van staze...

Putokaz, tabla, oznake, jeftine stvari, a mnogo znace, istalirajte ih na stazu uz lift Olimpik.

vip-jahorina

Citaju, citaju, i u neformalnim razgovirima se to cesto spominje.

Olimpik je nekako "privatni" lift koji uglovnom koriste takmicari i veoma iskusni "jahorinci" i sama staza je cesto zatvorena cijela ili djelimicno.
Da li je ovo pravi razlog ne znam, ali predpostavljam.