• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2015 - 2.dio

Started by vip-jahorina, 06 January, 2015, 15:42:36

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

Radiohead

Nekako mi je lakse sad  (:smijeh:
Ostaje cetvrtak ipak da probam

Muminonsen

Sve je ok, samo nemojte slika ovdje ubacivat, pa proplakat æu.

Sinke

Fenomelano skijanje na Jahorini, bez obzira na maglu. Ko moze da bude gore nece zazaliti.

Sve sitne promene napravljene na skijalistu u odnosu na pretproslu sezonu doprinose pozitivnom utisku. Putokazi i table na magistrali i putu, jasan cenovnik na ski kasi, RFID ski pass-ovi, obezelezne staze, uniforme za radnike skijalista, istaknuto radno vreme liftova koga se pridrzavaju. Saobracajnice odlicno ociscene.

Samo napred i svaka cast !

Obelezavanje staza mnogo znaci, a u magli se pokazalo da staze van sume treba jos bolje oznaciniti, tj. obeleziti da li farbom na stazi ili gusce postavljenim stapovima i fleksibilnom ogradom.

Staze odlicno spremljene s obzirom na kolicinu snega i padavine.

@CGski
Zavisi na sta mislis, ski trcanje je klasicna nordijska disciplina, nordijske skije i oprema, a u novije vreme je sve popularniji ski touring u kome se cesto koriste alpske skije, ali sa telemark opremom...
Na Jahorini postoji poseban deo ski centra pod nazivom Dvorista, posvecen iskljucivo nordijskim disciplinama.
Ne poznajem instruktore nordijskog skijanja, preporucio bih ti gde da se raspitas, ali mi se ne dopada da mi brisu ono sto pisem.

Kad smo kod toga okacite pravilnik Jahorina - ski & board zajednice, svaka forumska zajednica ima istaknuta pravila. Nema smisla da sprovodite pravila bez da smo upoznati sa njima.

majasamaja

Par slika od danas...bice manje slika od mene ove sezone...kad mi sestra posalje ja cu stavljati ... bila sam baksuz da sam prvi dan skijanja pala i izbila kljucnu kost i pokidala ligamente tako da sam sezonu zavrsila prije nego sam je i pocela

loop

allways stand sideways!

tux

Bracanin

Krecemo jutros. odluka je pala...... ;)) (snow) (snow) (snow) (snow) (snow) (snow)

vip-jahorina

ritta

Jucer prekrasan dan.  ole
Jutros se vec nazire magla tako da ocito  i nece biti neki dan za skijanje.
Staze su ok obiljezene ali po jakj magli koja je ovdje skoro svaki dan trebali bi staze obiljeziti nekom bojom.
Dosta ljudi se gubilo po stazama proteklih dana.

SKIslo

darioR

Korisnik

ritta

Ukratko..MAGLA!
Tko ne poznaje stazu nema sanse da ide gore eventualno na tanjur.
Navodno za sutra najavljuju suncano.