• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2015 - 2.dio

Started by vip-jahorina, 06 January, 2015, 15:42:36

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

BOJAN-BG

SKIslo

mijat

SKIslo

Markus_freerider

prije bih rekao da je  samo (K) (K) (K) i (PIVA) (PIVA) (PIVA) bilo  WTF WTF

JAHORINA13

Ognjene ne prave se staze tatracima nego ratracima  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: WTF

ognjen.bg

Jahorina13 nije poenta u mojoj slovnoj gresci i da se o tome diskutuje... ako nisi primetio sustina mog posta je bila da RATRACI (ljudi koji ih voze) nisu odradili posao kako treba i da su staze bile lose pripremljene.

maki0013

Pozdrav svima iz Hrvatske, pogotovo staroj ekipi ;)
Citam cesto forum i vidim da se ljude trude...
Evo mojih dozzivljaja od prije dva tjedna gdje smo se proveli odlièno i hvala Vip-u na aran¾manu...
Ugl. sto se hrane, piæa i zabave tièe tu je èista 10, stvarno odlicno i ljubaznost svih ljudi, nema zamjerke...
Al moran i onu losiju stranu rec, imali smo 4 dana skijanja, 1. dan odlicno, staze su uradene i ravno i stvarno super, ostala 3 dana vrijeme odlicno, temp i minusima, al staze uopce nisu ratracima proðene, bili smo prvi na stazi i stvarno ta 3 dana ratracima ni traga nije bilo, izuzev praèe...neznan di je problem bio al eto, kvalitetnog skijanja nam je falilo...

Inace prije 2 god su staze bile bolje ureðene, ali izuzev staza vidi se napredak i ostalim poljima...

Vidimo se opet za dva tjedna, uzivajte i ako netko zna sta je s ratracima i uredenjem staze moze da napise,

Poz ekipi iz Vip-a  (K) (PIVA)

Radiohead

Koja magla opet jbt. Bit æe dan isti kao juèer. ..
Sinoæ su i topovi radili.

Denis i Jan

Juce nisam korpe ispred sebe vidio na Poljicama, oko 3 sata...valjda ce danas biti "vidovitije".  ludzatobom:((

skiDeki

Magla zna biti cest problem na Jahorini, pogotovo u gornjim delovima zna biti nezgodno za one koji ne poznaju dobro planinu.. gde god da pogledas sve belo anan
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

Sale86

Ratraci (ili sto bi ognjen.bg rekao tartraci) :DD samo malo prodju ispred kamera da mi vidimo da nesto kao rade, a onda trk nazad u tehnièku bazu. Sala na stranu, vidi se da ove godine ima truda vise nego proslih, ali i dalje ima mjesta za napredak. Samo se nadam da ce prognoza biti dobra i da ce posluziti i u februaru kada planiram da dodjem.  (snow) (snow) (snow)

sa61

Pozdrav raji sa foruma.
Jedno kratko pitanje   bicu u hotel Lavina pa me interesuje kakav je prilaz sa skijama do staze? ideea:(

feki

O tome ne trebas da brines ,
Lavina ti je top mjesto .samo malo treba da skontas gdje se nalazis
ali kada skotas vidjeces da nikada nisi bio blize.
Feki