• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2015 - 2.dio

Started by vip-jahorina, 06 January, 2015, 15:42:36

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

ritta

Upravo se spustila niz Poljice,snjega ima dovoljno za dobro skijanje.
Magle ima ali se moze skijati. Na ostale staze nisam isla,za danas samo na Poljicama.
Tko moze neka dodje,nece pozaliti. Nije ni tolika guzva koliko sam ocekivala.
Snjeg i dalje sitno propadiva.

ritta

Magla se povecava sve su losiji uvjeti za skijanje.
Ali tko ima volju samo naprijed  ole

brera

sanjchi011

skidub

memce

Zdravo skijasi,

planiram dolaziti na jahorinu 7 feb do 13 feb. Posto cu biti u SA i dolaziti autobusom svaki dan, volio bi znati imali se gdje iznajmiti "kabina za skije i ostalu opremu". Bilo bi mi puno lakse platiti nekom skiservisu/hotelu/kaficu ili bilo gdje da ostavim stvari, da nenosim svaki dan opremu po autobusu ;)

znam da je off topici i izvinjavam se unaprijed - al nisam znao gdje drugo da postavim pitanje.

regge regge regge

skidub

ognjen.bg

Prvi dan na najlepsoj planini Jahorini... Snega koliko hoces... staze su prema mom misljenju ocajno pripremljene. Na pojedinim delovima je cijelac i dosta tesko za skijanje relativno slabijih skijasa. Ne znam zasto nisu presli tartracima staze? Pratim konstantno forum i svi pisu samo najbolje ali daleko je ovo i od proseka. Ja sam "lokal patriota" i volim Jahorinu ali definitivno je da "mi" ne znamo da se bavimo turizmom.

armangsb

Bio sam i ja gore danas sa ekipom. Neko spomenu da su u jednom treutnku vidjeli samo 2 korpe ispred. Na poljicama sam jedva vidio jednu korpu ispred od magle. I ako je bila magla nije sprijecila da nam odlicno bude danas. Staze su meni ok bile, snijega dovoljno i na vrhu i na dnu Poljica. Druge staze nisam danas probavao.
Moram samo da kazem da je Jadro kralj :)

SKIslo

HeAd

╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

SKIslo