• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2015 - 2.dio

Started by vip-jahorina, 06 January, 2015, 15:42:36

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

vip-jahorina

skiDeki

...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

brera

bnbg

Za vikend izgleda da ide tepm u minus bice staze kao pista kada stegne  a i praca ce da proradi sigurno.  anan

mijat

dok ne padne dovoljno prirodnog snega praèa sigurno neæe proraditi  3:(

skiDeki

Problem je sto je sne¾na granica u ptedhodnom periodu bila na 1600 mnv, a podnozje prace je na 1200 mnv, tako da su potrebni minusi i prirodni sneg da bi se donji deo prace doveo u red. Mada, ako se poklope kockice, na Jahorini se to sredi za noc..

skidub

skiDeki

Svaka cast druze, nadam se da ces se fino naskijati narednih dana anan

skidub

Filipino

na kameri Ogorjelica trenutno se vide ratraci.
Prave staze nakon nocasnjih padavina.
danas bi trebalo biti super skijanje.

IKKA

bnbg

sanjchi011

Mi stizemo sutra  anan....Ovih dana smo na Zlatiboru,tek danas sneg poceo da pada. Deca svaki dan gledaju kamere na Jahorini :DD. Nego, ne mogu naci od koliko godina deca placaju lift?

DarkoN

Quote from: sanjchi011 on 24 January, 2015, 10:50:04
Mi stizemo sutra  anan....Ovih dana smo na Zlatiboru,tek danas sneg poceo da pada. Deca svaki dan gledaju kamere na Jahorini :DD. Nego, ne mogu naci od koliko godina deca placaju lift?
ovako stoji na sajtu oc-a >5 do 15 placaju djeciji ski pass, sto znaci da djeca sa 6 i vise godina placaju.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...