• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2015 - 2.dio

Started by vip-jahorina, 06 January, 2015, 15:42:36

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

mijat

prijatan boravak i vama  (Y)

kada se jednom budemo sreli raspraviæemo koliko je to "malo stariji"  (:smijeh:

brera

Quote from: mijat on 22 January, 2015, 14:01:11
studenti i moj prijatelj brera znaju da odaberu termin  regge
hug:( E i zbog buranije da ti se rijeèi pozlate.  regge  ;))  (:smijeh:

Mirza82

E pa stvarno je ovo vise preslo svaku mjeru! Nisam danas otisao zbog vremena, planiram sutra ranom zorom.
Medjutim kako to bude "neda se usr*** do potoka", da li ovo kisa pada ili ce poceti padati vec sutra?

Ako je neko u prilici dati live status vremena ili ako neko zna citati ove silne prognoze - da ustajem sutra ili ne  (W)

Tnx

armangsb

Cao svima.

Da li mi neko moze reci kakvo je stanje staza na vrhu, tipa Poljice vrh, da li je golo ili ima fino snijega? Planiram doci u subotu i nedjelju pa da znam.

Hvala

Elvir

Zdravo raja,

Ovdje se ve odavno odlutalo od teme. i ja bih zamolio nekoga ko je skijao ovih dana da opise stanje na stazama :)

brera

Mirza82

Odlutalo se od teme davno. Sve cekam konkretne slike staze, malo detaljniji opis, ko je kada bio, cega se treba paziti na stazi (ako je progledala) i slicno...Al dobro, najbolje je prijatelju da ustanes ujutro 6,30.
Popijes kaficu, upalis komp i provjeris vrijeme, kamere. Spremis se i pravac Jahorina.
Gore ce mozda biti magla, mozda ne. Ako bude magla popijes mucenicu za dobro jutro :) i laganini na stazu...

Al sada fakat ne bi bilo lose postaviti par slikica, pocetna i vrh, barem to :)

Korisnik

Jel sada gore -6? ako je tako ujutro æe biti super. I u Sarajevu je izvedrilo malo, moguæe da zahladni.

Elvir

Upravo tako :)) a ja se nadam da ce biti vise slika sa staza. Planiram doci za vikend. Radnim danima na zalost ne mogu zbog posla... Po kamerama staze izgledaju odlicno  :bravo::(

dale

Izvinjavam se,nije -6,ali sam to malopre video na prvoj strani!Ipak,oèekuje se siguran minus do ujutro i neæe temp iæi u plus narednih dana,
tako da oèekujte odliène staze! (Y)

vip snow

bataneoo

Pozz ekipa gore sam 1og febuara. Nadam se da ce biti snega !  :))

SKIslo

bièe  (snow)  popravlja se prognoza   

vip snow

(:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: znam da nije tema ali evo malo razbibrige..... na Jahorinu nece boji se losih staza ( domace sljive )....