• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2015 - 2.dio

Started by vip-jahorina, 06 January, 2015, 15:42:36

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

otrov

share it with friend or two

SKIslo

ninodragoljub

©to bi Brera rekao: ''Zlaja, ¾aruljaaaa!''  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

macak

dali se moze placati u kunama na jahorini

skier

Pozdrav, zelio bih zamoliti ili konstatovati da azurirate informacije o liftovima u funkciji vec noc prije da se zna koje ce zice raditi naredni dan da se moze planirati dolazak. Hvala.

Ime

Quote from: skier on 22 January, 2015, 10:32:09
Pozdrav, zelio bih zamoliti ili konstatovati da azurirate informacije o liftovima u funkciji vec noc prije da se zna koje ce zice raditi naredni dan da se moze planirati dolazak. Hvala.

1) Ovo nije zvanicni forum Olimpijskog centra Jahorina
2) Nema skijalista na svijetu koje moze unaprijed najaviti koje ce zice raditi jer na to uticu vremenski faktori koji se ne mogu uvijek predvidjeti

gokati

Quote from: macak on 22 January, 2015, 10:26:06
Ima tko hoce da primi (lokali) ali nije legalno. Ali u Hotel Termag mozes da zamjenis (kurs nije bas najbolji). Najbolje da nosis € ili Marke to ti je sigurno

macak

koliki je kurs kad mijenjas eure u marke u tom hotelu.prvi put sam na jahorini pa me sve zanima.hvala

Korisnik

gokati

Quote from: macak on 22 January, 2015, 11:13:13
koliki je kurs kad mijenjas eure u marke u tom hotelu.prvi put sam na jahorini pa me sve zanima.hvala
ne znam iz kojega pravca dolazis ali predpostavljam da moras prjeko Sarajeva, stanes na Bascarsiji, pojedes cevabe tamo imas vise banaka, pa zamjenis i miran si. U Termagu dobijes nesto manje ali to nije neka velika razlika. Ja skoro uvjek tamo menjam.

Radiohead

Quote from: macak on 22 January, 2015, 10:26:06
Nece ti niko Kune uzeti, ako ih i uzme - sa razlogom ce ti uzeti po svome kursu, tako da ti je bolje zamijeniti bilo gdje za BAM.
Kurs HRK-BAM je 1BAM = 3,94HRK cca+provizija banke, u biti svaki dan se mjenja jer HRK pada intenzivno...
U prijevodu konverzijom mi cemo dobijati vise kuna kad odemo na ljetovanje, nego sto cete vi morati dati kuna za KM da bi zimovali :)

HeAd

Ubo si Top hotel, a u clubu Lavina imas i zabavu, snijega ce biti ....sta reci sem uzivaj  (PIVA)
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

mijat

studenti i moj prijatelj brera znaju da odaberu termin  regge

Diver32

Ipak malo stariji od "studenta".
Pozdrav i HeAd-u i Mijatu.
Vidimo se gori.