• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2015 - 2.dio

Started by vip-jahorina, 06 January, 2015, 15:42:36

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

HeAd

donji dio prace nikad nije ni valjao  :DD, sad nek izadju i utabaju ovo, prava milina za podlogu ne bi bilo ni kamencica..
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

vranex

Cuj otici ce snijeg, pa naravno da ce nekad otici, ali i ti jedes pa opet ogladnis..
Ja cu danas preskociti, imam posla a i ne vjerujem da ce biti neki uslovi, al sutra sam garant gore!

Prosle sedmice sam 5 dana odradio i bilo je dobro samo tako, malo leda malo kamencica al sve u svemu odlicno skijanje i provod poslije.

Tek sad poslije ovog snijega ima da bude perverzija!

zedhus

Evo jugo krece autobusom iz Splita u 11...
Hocu i ja da nakarikam na 5 zvjezdica!

Korisnik

HeAd

Mijate tu bih se slozio s tobom - za nasa napacena koljena i jetru  hug:(
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

otrov

Dolazim Mijate ako si ti gore sa ploskom :) Pozdrav Deki .. dolazi :)
Dobro je radi i ogorjelica
share it with friend or two

Korisnik

Klupice nema! Veliki minus za OC! Posle je problem kad se zaustavi na prelomnici da se nategne ploska...

bnbg

Kakvo je stanje danas? Koliko je palo snega, jel ima neko neku sliku

dugokontov

Evo izvjestaj od jutros. Temperatura je negdje oko 0, -0.5. Dok smo isli iz Sarajeva, kisa je padala dobro iznad Pala, skoro pa do Ljubine cesme. Tek tad se prebacilo u snijeg. Gore je napadalo pravo puno snijega. Skijali smo Ogorjelicu I i II i nigdje nema ni traga zemlji. Po mojoj procjeni nekih 40-50 cm je napadalo.

Lift Skocine/Praca nije radio zato sto je na doljnjem dijelu pada kisa. Ovi momci sto rade na liftu vele da skoro i nema snijega. Jucer su ga lopatama nanosili, ali mozda bolje da nije ni radio, moglo bi se sta danas iskoristiti.

Cjelca ima na sve strane, ali je mokar i tezak za voziti. Kad se zaglavis, bukvalno blokove snijega skidas sa daske, tako je kompaktan. Ja mislim da je idealna podloga za prestojece padavine. Za vikend bi moglo biti bas dobro, ako vrijeme ispostuje prognozu.

Elem, sve u svemu, lijepo prijelodne... samo sto smo se kuci vratili mokri (:

Evo i dvije slikice uslikane sa sestosjeda Ogorjelica. Na vrhu je maglovito i malo slabija vidljivost.

Sale86

Samo neka pada, ja sam planirao pocetkom ili sredinom februara doci  (snow) (snow) (snow) (snow) a gledao sam neke prognoze za februar (na accu weather-u) i najavljuju temperature izmedju -1 do 1-2 stepena sa snijegom, tak oda se nadam najboljem  :)) :)) :))  (snow) (snow) (snow) (snow) (snow)

ritta

Komsia

Od Petka jaèi minusi uz nove padaline  :)) Taman da se Februar doèeka sa metar snijega :)

SKIslo