• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2015 - 2.dio

Started by vip-jahorina, 06 January, 2015, 15:42:36

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

darkovip

Pozdrav svim forumasima. Evo jedan mix snimaka sa Jahorine od danas.  8))

https://www.youtube.com/watch?v=3kaBDyGgPsw&feature=youtu.be

dale

Pa kako da pljujem planinu na koju dolazim bar dva puta u toku zime,uostalom i sada sam gore!?

dale

Nego Vranex,jel` bilo dobro danas?

millons

Nisam ni rekao da ti pljujes ali takvim komentarima sva lepota JAHorine na koju dolazimo pada u drugi plan

millons

E sad te zaista ne razumem, niti sam taj koji pljuje niti taj koji puno pametuje ali jedno je sigurno :Znam da uzivam u onome sto trazim

dale

Ma ne odnosi se na tebe,samo proèitaj par kilometarskih postova na prethodnim stranama!

ritta

Tko god napise neki negativni komentar ili losu sugestiju njih deset mu skoci za vrat. Osim kada tih deset kritizira i opija se po forumu onda je OK.
Da nisam vec par godina na Jahorini, pomislila bi da je to neko ljeciliste alkoholicara ali nespjesno.
Znam da ce svi sada navaliti na mene ali cinjenica je da desetak ljudi na forumu konstantno stvara grupicu, uzimaju poneke ljude na pik...i smatraju ispravnim samo ako netko razmislja kao i oni.
P.S-Sto se tice same Jahorine i Vipa(foruma, pomaganjem savjetima,), oni se stvarno trude koliko mogu u okviru svojeg buðetaili u svrhu povecanja svoje zarade  i svaka im cast na tome.

HeAd

Znao sam da ce neko kad tad Mijata i Breru prozvati za opijanje! (:smijeh: kazem ja pijte malo pivo bez rakije...
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

vip-jahorina

Joj Ritta ja te taman htio ponuditi rakijom  (:smijeh:

vip-jahorina

ajmo, stop raspravi oko toga. Kritke mogu i trebaju. Stalni forumasi daju svima savjete i svoje slobodno vrijeme ostavljaju na forumu. Ritta i tebi su pomogli sto puta i nasmijali te, i vidim da si vec koju godinu uzastopno ovdje.
Sve ostalo - vrtimo u krug.

Ovdje je tema stanje na Jahorini.