• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2015 - 2.dio

Started by vip-jahorina, 06 January, 2015, 15:42:36

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

vranex

To Dale, hvala na info! Ja upravo gledam kamere i sve stale na juce, a u Lukavici magla samo takva.. eto me gore da se plazamo!!!

nemanjus

https://www.youtube.com/watch?v=nj5qoV7dmWA&feature=youtu.be

millons

sanjchi011

Nisam ni ja za to da ukoliko neko ima negativan komentar bude "kamenovan"....mada mozda se tako ociste staze od kamenja :PP. Salu na stranu,svako ima pravo na svoje misljenje, meni je samo malko bzvz nacin na koji pojedini iznose svoje negativne utiske. Moze sve to bolje,verujem da ima i volje. Ja samo mislim da bi sve to verovatno bilo brze bolje al bi onda sve mnogo vise kostalo. Porodicno dosta putujemo i Jahorinu biramo jer nam trenutno najvise odgovara, pp za 2 odraslih i 2 dece u privatnom smestaju je 48e (to nema nigde), skijanje je pristojno (naravno kad ima snega), vanpansioske usluge sjajne a cene povoljne. I to je to. Kad budemo pozeleli vise od toga, vise sto se kvaliteta skijanja tice, skupljacemo novac za mesta koja to nude. Eto, to je moje razmisljanje.

nemanjus

vip-jahorina

@nemanjus

ne znam koliko dugo nas pratis, ako nas duze pratis vidjet ces da ovaj forum je apsolutni kriticar stanja na Jahorini. Mi smo dosta toga kroz kritike promjenili. Nadzorne odbore, rukovodstva  koji su svoje pozicije iskoristavali, stav prema Jahorini kod odredjenih struktura koji znaju da ih ovdje budno pratimo, a vjeruj mi da ima pritisaka sa svih strana, a forum je i nakon 10 godina svojim stavovima dosljedan. Mi volim Jahorinu, zato i pisemo ovdje.
Tvoj komentar i tvoje misljenje je takvo i takve stavri prenosimo dalje, a i u OC-u se ovaj forum cita.

Meni smeta i mislim i svim ostalim ovdje - komentari koji vrijedjau, omalovazavaju. Kritka ok, cak i drago nam je, ali bez pljuvanja i sl.

mospre

Moze li neko da mi kaze od koliko sati pocinju liftovi sa radom?

vip-jahorina

vip-jahorina

vip-jahorina

Evo i pozitivne kritike  :bravo::(

Prije dvije godine na mjesto direktora turisticke organizacije I. Sarajevo je dosla Branka Spasojevic. Cim cujemo "direktor" ili "direktorska pozicija" pocnu nam se ispreplitati cudne misli po glavi. Kad bolje razmislimo zasto, dodjemo do zakljucka zato jer ne rade svoj posao, samo se vuku po ruckovima i nekim nebitnim sastancima.

Zato nam je Branka pokazala da moze i drugacije. Zena, koja je preuzela funkciju od bahatih prethodnika se bacila na posao i to ne samo u radnom vremenu, nego i poslije. Prvi put u zadnjih 20 godina imamo Turisticku organizaciju koja stoji iza Jahorine. Branka je po cijeli dan na terenu, sa telefonom u ruci, rijesava kritike (i sa ovog foruma), inicijative, zove nacelnike, javno proziva odgovorne (sjetimo se samo otvorenog pisam OC-u prosle godine).

Zato Branka, samo naprijed, prvi rezultati si su tu i nadam se daljnoj uspjesnoj saradnji!

nemanjus

Radiohead

Dobar je ovo forum, iskreno ne znam ima li u RS aktivniji i jaci forum (sto se tice broja clanova, klikova i sl. zajebancija -VIP bi ovo mogao i iskoristiit da zaradi sto god za ljetovanje):), to sto nema politike i svakodnevnih sranja samo mu daje dodatnu jacinu..
Stvarno imam osjecaj da ono sto napisemo ima efekta na ljude koji odlucuju i ''upravljaju'' planinom.Pomaka na bolje nece biti dok ne dodju strucni ljudi ''sa terena'', dakle ljudi koji znaju gdje je koji kamen na planini, gdje bi trebalo osnjezavanje, a gdje navlacenje snijega, gdje bi se mogla nova staza, gdje bi mogli dodatni sadrzaji i i sl...Do tada sve ovo je jedna skupa improvizacija kada nema snijega i nema tu neke rasprave!
Ja bio danas i OK skijanje na 20 cm snijega, staze super, Praca zaledjena, Ogorjelica najbolja
Evo ide koja slika :)