• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2015 - 1.dio

Started by vip-jahorina, 24 December, 2014, 15:18:39

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

goran2510

brera

©to se ljepe na bijeli prah... regge

Korisnika online
Korisnika online  112 gostiju, 18 korisnika
korisnika aktivno unazad 15 minuta:
brera, goran2510, planinstak, Vatra, ko, lynx, sasaproving, rale, misisi, ribar_coby, labrada, sirco, dzemalkuric, skib, vip-jahorina, Milos CTS, jovan101, krank1509

DarkoN

a samo prije 10 dana... potpuno drugacija slika... samo par ovisnika  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

vip-jahorina

brera

Quote from: DarkoN on 26 December, 2014, 14:13:15
a samo prije 10 dana... potpuno drugacija slika... samo par ovisnika  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:
(Y) :bravo::( (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: I hozen jodlari se vraèaju.  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

terza

Napokon :))). Hoce li sutra biti skijanja??? :)
  (snow) (snow) (snow) (snow) (snow) ludzatobom:(( ludzatobom:(( ludzatobom:(( ole ole ole ole ole ole

Ime

Ohrabrujuce je da svi topovi rade bez prestanka od jutros od 8 sati. Mislim da je to do sada rekord u odnosu na ranije godine, kada su radili max po 2-3 sata.

3d

Radiohead

Eto EURica, Hoteljere sad trljaju rucice, vecina aranzmana nije bila rezervirana a sada navala  austin:(

micky87

vip-jahorina

MilanP

Napokoooon :DD , raja vidimo se sutra gore,  (snow)  (snow), rekli su mi iz tehnicke baze da ce mi javiti sta bi moglo raditi sutra, cim dobijem neku informaciju pisem :DD