• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini - pred otvaranje sezone 2014-2015

Started by vip-jahorina, 03 December, 2014, 21:02:43

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

SKIslo

Quote from: Milos CTS on 10 December, 2014, 15:02:53
Krvavec sa "¾irafama" i malo pravog snega

sasvim sam blizu Krvavca (15 km) pa ipak dolazim opet u februaru na Jahorinu   ;))

Ski Nedjo

Miro Kalem: Sve dajemo od sebe kako bi zasnjezili stazu.ali temperatura nam ne ide na ruku
Sa FB.

brera

mijat

tek im neæe iæi temperature na ruku za vikend ali su trenutne (noæne) temperature sasvim dovoljne  ideea:(

BL

Fino je vidjeti bijelu Jahorinu i ljude koji se trude. Sve najbolje za otvaranje. 

bnbg

Ne znam samo kako i ko ce skijati na Jahorini na 20-ak cm snega. I to sto ima topova je smesno. Dzaba se zanosite sa tim vestackim osnezavanjem kad svi znate da na Jahorini nema kvalitetnog skijanja bez 70-80cm snega.Ja sam na Jah skijao 2011 na 2012 za Novu godinu i bilo je lose posle 2-3 dana jer je malo ojuzilo a ne sada kada ima jedva 20cm snega. Ne znam samo sto se zanosite. Treba sacekati da jos napada ( ako uopste i napada kako treba) pa onda urediti staze kako valja. Ne znam sto se trude bez potrebe kada trava viri na svim stazama.

loop

allways stand sideways!

ninodragoljub

vip-jahorina

nino, da tako je i bilo. Ja sam se dobro iskijaoprosle sezone.

Danas sam opet cijelei dan proveo na Jahorini, snijeg je sipio, bilo prilicno hladno, maglovito.
Topovi su radili skoro cijelo vrijeme, osim kad pocnu prskati vodu, umjesto praviti snijeg.

Od sutra je po ovim prognozama najavljeno otopljenje. Pa cemo vidjeti sta ce biti.
Topovi su nabacali prilicno snijega, ali ja nisam bio na stazi pa ne mogu reci dali ima dovoljno snijega na Praci za skijanje. Mislim da su kriticna mjesta kod Rajskih Vrata i u lijevku (zirafe relativno podaleko jedna od druge).

Stale

vranex

Cuj nema skijanja na ovome.. pa jeste vi svjesni po cemu smo skijali vascijelu proslu godinu??  (:smijeh:
Evo javlja mi se raja sa svih strana, ljudi dolaze na opening i izdaleka! Kome ne valja nek sjedi kuci, bar je to lako!

Je li iko zna sta se konkretno planira otvoriti? Hoce li biti bar jedan sestosjed?