• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Kafana "Pred zimu"

Started by Nichifor, 23 September, 2014, 10:31:39

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

borisBP

Dobro jutro. Vidim da jako svrbi taj nasfeld. Vas dvojica omladinaca  ne mo¾ete bez njega.  (:smijeh:

borisBP

Ja da sam znao da æe biti ovako zabavno ja bih stalno spavao u kolima.  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

borisBP

HeAd

Povescemo ih i ostaviti u one austrijske banje ako budu dobri  ideea:(
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

DarkoN

Dobro jutro. Mijate mislim da si pogrijesio pjesmu... prije bi odgovarala  "Na zadnjem sjedistu moga auta"   (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

brera

:DD  :DD Znaèi bilo je i .ebe? Jao, jao, Mijate s kakvima se mi dru¾imo, ovi mlaði.... jaoooooooooo
Odoh ja, sigurnije je!

mijat

Quote from: HeAd on 30 October, 2014, 09:19:40
Povescemo ih i ostaviti u one austrijske banje ako budu dobri  ideea:(

WTF obo¾avam heda  hug:(

za jedno 30 godina, kad ne budem skijao, nemoj me nositi u banju veæ me udari lopatom u glavu i saranjivaj  regge nismo ti brera i ja za banje  (head)

BOJAN-BG

Izgleda da ce mo morati negde na otvaranje sezone pre mijatovog Kopaonika

HeAd

Dok on ode na Kopaonik mi vec drugi servis skija radimo (:smijeh:
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

brera

brera

DarkoN

Dobro jutro. Divan dan danas... PEEETAAAAK. Ja vec vidim da ce brera napraviti cijeli scenario za film od vaseg spavanja u autu  devil:( devil:( samo ne znam da li ce biti 18+  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

borisBP

brera

borisBP