• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Kafana "Pred zimu"

Started by Nichifor, 23 September, 2014, 10:31:39

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

mijat

WTF sutra æe se dokrajèiti balonèe  regge domaæin sam u redovnom kolu kartanja tako da ...

brera

Dobro jutro. Klasika.  8))

brera

Dobro jutro. Klasika.  8))
Chef Deki, Mala privreda d.o.o., se pojavi tek kad je skuvana kafa. Pouzdano!  regge

mijat

dobro jutro, popiæu ja tu dekijevu kahfu da se ne ohladi a ti mu zamesi drugu kad doðe  regge

mislim da mala privreda slabije radi preko nedelje, punim kapacitetom radi samo subotom i nedeljom  devil:( (:smijeh:

brera

(:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: Provjereno, u 6:25 mu je Brane skuvao kafu i èekao ga je, èekao...  regge

DarkoN

Dobro jutro.... vidim napadate Dekija u tandemu... vi ste zaboravili kako je biti u njegovim godinama  devil:( devil:( devil:( (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

borisBP

mijat

dobro jutro, ima li koga da mi se pridru¾i u kafani  regge

brera

mijat

moj prijatelj svrati i posle ga nema  |-) sigurno ima puno posla  :X

dobro jutro nedeljom, klasika je na stolu  regge sti¾e zahlaðenje  ole

brera

mijat

dobro jutro, klasika ponedeljkom  regge

onaj niæifor, gazda kafane, bi mogao prvo da svrati u kafanu, zovne turu, pokupi novce i ode  (:smijeh: stvarno je buranija  devil:(

borisBP

brera

borisBP

Dobro jutro. Klasika je spremna.  regge