• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Kafana "Pred zimu"

Started by Nichifor, 23 September, 2014, 10:31:39

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

skiDeki

Ti poranio, a nigde nikog.. Ja cu da ti se pridruzim.
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

borisBP

DarkoN

Gdje je pivo tu sam i ja  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

brera

8)) Dobar dan. Jel neko spomenuo pivo?  regge

DarkoN

I ja se pitam  austin:( Treba obnoviti zahile, mora uvijek biti svjeze  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

mijat

DarkoN

pa ja bih presao ali ko ce onda piti sa brerom  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

brera

mijat

borisBP

Dobar dan. Da vidim tu klasiku.

DarkoN

Brera sam ne valja ni spavati a ne piti  devil:( devil:( devil:( Mijate, brera ima staza sa tim prelascima vise nego ja godina  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: a i ti si tu negdje  devil:( devil:( zato ja ucim od najboljih  :bravo::( :bravo::( :bravo::(

brera

Dobar dan.  8)) Pored mene garant nikad niko neèe umrijeti od ¾eði.  regge Za sad!

mijat

dobro jutro, klasièno subotom  regge

DarkoN

dobar dan... ne stigoh ranije. obzirom na temperature koje su vani ja cu pivo  (PIVA) (PIVA)

borisBP

Dobro veèe. I ja æu pivo.  (PIVA) Za ostale po ¾elji.