• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2014 - 3.dio

Started by vip-jahorina, 12 February, 2014, 12:57:12

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

goghie

eto i mene sutra :bravo::( gorile u magli! regge
I can go with the Flow...

ludiborderi

I ja stizem sutra , pa makar bilo kao u Ko to tamo peva "Mogu ja i zatvorenih ociju" :)
Od rakije nema bolje ¾ene :)

Arcturus

Spustio ogorjelicu 6 puta, uzaena je magla...  sad na praci - dobra je, u vrhu ima magle, dole je bolja vidljivost ali i losija staza, no cak i dole je pristojna. Sve u svemu dobro skijanje :)

vip-jahorina

Poljice 6sjed ipak nisu pustili, tehnicki problem.
Ja sam skijao, staze su skroz ok, magla je stvarno gadna...

goghie

VIP-e, sutra ponovo planiraju pustiti sav transport? Hvala ;))

Big_DANE

Kakvi debili sta treba da klepecem do ogorjelice???? Pi kakvi su ... Kvar neka ga otklone do sutra bolje bi im bilo!!!!!

looka

Jest nam neko nabrijan!  devil:( Poslije ovog, sredice oni to do sutra sigurno!  ole

vip-jahorina

Poljce 6sjed su prije sat pustili, guzva se razisla.

goghie

HeAd

Praca je i boze pomozi, ima jedan dio kritican al je dosta meko pri dnu. Gore magla za sabljom sj
eci, jedva dodjoh do kafane ...
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

ritta

Poljice dobre tko poznaje stazu

vranex

1 staza 1 rakija. provjereno neutralise efekat magle

skidub

a bas nemamo srece X( nema snijega cijelu zimu pa sad ova magla...dolazim u pon pa makar bilo ovako anan

HeAd

Ma dodji neces se pokajati, samo da se magla digne i malo topove puste u rad za pracu.. anan
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

DarkoN

bio danas. nemam sta puno dodati sto se tice staza. kamenje na standardnim mjestima. pri dnu prace tezak snijeg zbog temp u plusu. E to je sto se tice finih stvari danasnjeg skijanja. Rajska vrata su danas od mene dobila crveni karton. Ustipci sa kajmakom i malo suvog mesa su mi naplaceni 20KM. Za mene su zavrsili.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...