• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2014 - 3.dio

Started by vip-jahorina, 12 February, 2014, 12:57:12

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

skidub

Quote from: looka on 08 March, 2014, 20:49:05
Navedena plata + dva lav piva + caj = 48,50 KM! Da, 48,50! Jos poslije toga doticni konobar iznosi sve cjenovnike i stavlja na sve stolove osim na nas. Strasna antireklama, kao sto kaze Darko, hvalio sam ih do tad na sva usta. Poslije toga prica je malo drugacija...
Jel to onaj bar sa velikom terasom kraj lifta zeljo??
skupo strasno!!..i ovi nasi ugostitelji na Stradunu bi se posramili u srcu sezone.. zao mi sto vas oderase
hvala za info sta izbjegavati

JAHORINA13

Quote from: looka on 08 March, 2014, 20:49:05
Navedena plata + dva lav piva + caj = 48,50 KM! Da, 48,50! Jos poslije toga doticni konobar iznosi sve cjenovnike i stavlja na sve stolove osim na nas. Strasna antireklama, kao sto kaze Darko, hvalio sam ih do tad na sva usta. Poslije toga prica je malo drugacija...

Pa bolan Looka dadose li ti racun za hranu znam da su bili skuplji, ali da su toliko mislim da do ove godine nisu bili tako papreni. Ali ispade da je jedno pivo 10 km a caj 8,50. mislim da su te zestoko zapalili. Trebao si traziti gazdaricu da reklamiras.

Radiohead

looka

@skidub: da, to je taj lokal.

Moram se ispraviti, bili su i ustipci koji se naplacuju posbno ali svakako su nas oprali dosta. Nismo htjeli namjerno da trazimo racun, samo smo ga gledali onako i nasmijali se ironicno ali zato vise nismo isli tamo, a do tad smo bili redovni. Pa neka se oni preracunaju sta im se vise isplati...

malta

Zna li neko jel se primjenjuje cijena skipasa od 10marta-24marke
kao sto je uvijek i bilo u martu a stoji i na zvanicnom sajtu za ovu sezonu

peradetlic

Trebalo bi da se primjenjuje, svake je godine do sada...

E da su pametni pa da spuste cijenu dnevne na 20KM, sve bi bilo krcato...

ninodragoljub

FreerideMarkus

E ovako  napkon  da i ja malo info. nabacim od decembra nisam bio na jahorini i skijao pa da nabacim utiske od danas. Staze su super samo vidljivost je bila manja od 2m  ali pohvala za radnike koji su fino obilje¾ili steze pa je i po najvecoj magli  bilo moguce pronaci put do dna. Guzve nije bilo sve 5. Eh da POGOTOVO DA  pohvalim na danasnjem pustanju PRAÈE  koja je vecim djelom bila izvan te guste magle. jedino pred kraj prace ( vjerovatno zbog visinske razlike i visoke temp.) snijeg je malo popustio i staza je progledala ( ali skroz malo). moglo se izbjeci.  Sve u svemu za vremenske uslove i volju ekipe koja je bila samnom izvukli smo preko 15 ¾ica :D POzdrav i zivjeli  (PIVA) (PIVA) (PIVA)

ritta

Ja sam osobno zadovoljna  :))
S obzirom da sam cijelu zimu cekala snjeg sve je za deset!
Ok,di koji kamen...magla...a i onako ne vidim pa mi svejedno.
Cijene...meni ok...nas 4 dobra vecera cc 55km s cugom i nije puno.
Jos danas i gotovo  :SS

vranex

Juce super dan s obzirom na sta smo navikli!
Sto se klope tice nas 2 u Royalu rucali piletinu,kobasice, popili 2 piva za malo vise od 20 km.cudi me za rajska vrata, pa oni rade cijelu sezonu.mozda je neka greska?
Jel se zna sta ce raditi danas gore? Sta je sa vjetrom?

FZL

Uraniooooo zoru prevarioooooo kreæemooo na Jahorinuuuuu     anan

BOJAN-BG

Situacija malo bolja sa maglom nego juce

dadotb

Quote from: malta on 08 March, 2014, 22:14:21
Zna li neko jel se primjenjuje cijena skipasa od 10marta-24marke
kao sto je uvijek i bilo u martu a stoji i na zvanicnom sajtu za ovu sezonu

stari ako imas para da dodjes na Jahorinu, platis gorivo, bus kartu ili sta vec i posle rucak u restoranu, nije valjda da ti 4 KM razlike od 24 do 20 nesto znaci >????? nemojte pisati svasta...jako nebitno, ako ces onda otici u kafic i popiti 2 pive i platiti 6 km za iste ???? uzivajte u ovih par dana, ja nazalost ne mogu, ali dogodine dace Bog da dodjem sa familijom...sretno svima koji ste gore !!!

hjuz

hjuz

I jos jedna i naravno, staza praca je u pitanju...