• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

VIP Party- Dernek 2014.

Started by skiDeki, 18 January, 2014, 17:44:57

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

otrov

Quote from: skiDeki on 27 January, 2014, 08:46:06
Na Jahorini je sve moguce, ali bez vatrometa nista... Sad se ceka Otrov :<)

prvo da vidimo mladu :)
share it with friend or two

HeAd

Bojane, citas me ko knjigu...nassfeld listam cjeli dan na netu  8))
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

mijat

vidim da bi otrov rado bio crnogorski kum (:smijeh:  (:smijeh: (:smijeh:

BOJAN-BG

Quote from: HeAd on 29 January, 2014, 19:40:50
Bojane, citas me ko knjigu...nassfeld listam cjeli dan na netu  8))

Vidim da ce po prognozi biti tako

skiDeki

Quote from: otrov on 29 January, 2014, 18:57:30
Quote from: skiDeki on 27 January, 2014, 08:46:06
Na Jahorini je sve moguce, ali bez vatrometa nista... Sad se ceka Otrov :<)

prvo da vidimo mladu :)
Samo ti ponesi vatromet i ne boj se! Samo ces ovoga puta ti pola sata biti do pojasa u snegu cekajuci pravi trenutak da ga zapalis (valjda mi toliko dugujes) austin:(
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

HM

Pozdrav svima!
Zelim vam uspjesan i zabavan Party - Dernek! Ja sa ekipom stizem 21.02. a ko zna, ako se dobro zarakijate mozda poneko i do tad ostane u istom modusu!!!
Srecno  (PIVA) ole (PIVA)

otrov

hahaha vazi .. dugujem ti .. mada ti nisi cekao da ga zapalis nego si se napio i zaglavio :)
share it with friend or two

Boboov

Quote from: skiDeki on 27 January, 2014, 00:07:27
Quote from: Boboov on 26 January, 2014, 20:22:39
Nas sestoro dolazi 15 feb. Rado bismo Vam se prikljucili ako nas primate  ludzatobom:((
Naravno da ste dobrodosli, samo je potrebno da nam potvrdite dolazak desetak dana pre party-a radi lakse organizacije-orjentacije :))

Mijate izgleda da cu i ja spavati kod tebe (:smijeh:
Sanja, Ljubisa, Davore, Darko... stavio sam vas na spisak, tako da nemoj slucajno da vam padne napamet da zabrljate nesto, tj da se ne pojavite :<)

Otrove, ako imas jos onog vatrometa, ne bi bilo lose da poneses nesto mi pade na pamet da se ozenim na Jahorini, ali bez vatrometa ne ide JBG ole

Evo potvrdjujem Deki. Stizemo 15 februara. Samo se nadam da ce biti  (snow) (snow) (snow) (snow)

skiDeki

(Y) i mi se naeamo da ce zapadati, nada ipak umire zadnja:-)
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

HeAd

Ajte ljudi da to napravimo u Nassfeldu, raspojasamo prase na sred staze 8)). Gore do marta nema snijega... WTF
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

BOJAN-BG

Quote from: HeAd on 01 February, 2014, 09:35:45
Ajte ljudi da to napravimo u Nassfeldu, raspojasamo prase na sred staze 8)). Gore do marta nema snijega... WTF

:bravo::( :bravo::( :bravo::(

DarkoN

Izgleda da bi trebali da razmisljamo o tom vikendu. Ove godine cemo na Ja organizovati razna takmicenja na party-ju. Najljeps i najveca ljubicica. Ko ce naci vise djetelina sa 4 lista itd...  (:smijeh: (:smijeh:
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

mijat

prijavi se i ti za nasfild  (:smijeh: sve neki pesimisti  3:(

DarkoN

Quote from: mijat on 01 February, 2014, 12:17:16
prijavi se i ti za nasfild  (:smijeh: sve neki pesimisti  3:(
Mijate ja se i dalje nadam da cu da skijam uskoro ali ovde je proljece... u sarajevu je 13 stepeni.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

mijat