• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2014 - 2.dio

Started by vip-jahorina, 06 January, 2014, 19:44:41

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Korisnik

Radiohead

Stale

ne vjerujem da hoæe, po njihovom si do sada imao 25 ski dana
ja sam bio 18 puta, onaj jedan dan "openinga" je bio d¾aba i ovih 17 da sam plaæao po 20KM dan opet se isplati
uskoro æe karata biti jeftinija, kao i svake godine

Radiohead

Quote from: Stale on 03 February, 2014, 14:32:21
ne vjerujem da hoæe, po njihovom si do sada imao 25 ski dana
ja sam bio 18 puta, onaj jedan dan "openinga" je bio d¾aba i ovih 17 da sam plaæao po 20KM dan opet se isplati
uskoro æe karata biti jeftinija, kao i svake godine

Ako je tako, i to je posteno, samo sto cu u novembru drugacije razmisljati..

ritta

A cuj uvazit ce ti kao sto su mnogima uvazili akontacije za smjestaj a takodjer redovito dolaze.
Sto znaci da zaboravis na to...

Korisnik

HeAd

╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

Radiohead

Quote from: HeAd on 03 February, 2014, 14:37:48
bruse ljudi skije to je chudo  (:smijeh:
(:smijeh:, ubio me Stale sa ovim postom da je skijao 17 dana 3:(

Korisnik

U Iranu snijeg napado 2 metra!!!! Pa mislim stvarno nema smisla....

Stale

panjkov

Dajte nam neke slike sa Prace (ove kriticne dijelove)

MiKuLa

Stale

Stale

vranex

da su oni napucali snijega u decembru kad je minus bio svi bi skijali 10 dana duze i to u spici sezone.
Jes da i ja mrzim kad su guzve i cekanje na sestosjedu ali tada mi je bio odmor i tada sam mogao naredati svaki dan, a ne kao sad od vikenda do vikenda. Sad mi krivo sto juce nisam otisao ali nije mi se dalo da param novi bord.
Sto se tice zadnjih 15-20 dana, tu je ucinjeno sta se moglo i smatram da se bolje i nije moglo sa obzirom na infrastrukturu ( da je bilo vise topova, Praca bi bila bolja sada, ali to je sbbkbb).
Ja sam do sada nakupio 8 dana na stazi, od toga 5 na onom Zelji, tj do pola. Za 400 km, ne mogu reci da sam napravio dobru investiciju za sada, pa skoro da sam mogao kupiti elektromotor i sajlu i sebi napraviti lift od 500m na vikendici. Kontam jos cu sigurno bar 10tak puta otici kad padne, spojiti koji petak sa ponedeljkom ali opet dodjem tu negdje kao da sam kupovao dnevnu svaki dan. i to dobrim dijelom za pola km lifta.
Bjelasnica ukljucila i nocno u sezonski da se koliko toliko iskupi ovima sto su placali unaprijed. Valjda ce i OC neki gest napraviti? Mozda i mi mozemo da iznesemo neki realan prijedlog? Lako je naci kompromis ako se hoce. Mislim, radi se o ljudima sto placaju unaprijed na nevidjeno, a ta je lova uvijek najdraza :D
Ja sam se do sada zauzimao da se produzi sezona koliko god je moguce, ali ako ima boljih ideja daj da se dogovorimo pa da im trazimo sastanak.. mora nas biti bar 20tak da bi sta znacili kontam..jbg predstavljas 8000 KM, nije nesta ali opet mozda te prime. Ne bi bilo lose pokrenuti temu o tome, sta znam "peticija vlasnika sezonskih" i da tu vidimo sta mi u stvari hocemo i ne smaramo vise ljude u ovoj, naravno ako nas VIP pusti :D

Usput, gledam resort gdje sam godinama skijao u Italiji do prije 4 godine. Ista nadmorska visina, ista longituda, nimalo nisu sjeverniji od nas,  jos su oni usred Italije i izmedju 2 mora, na 50km vazdusne linije od tirenskih kupalista, i opet tamo pada a ovdje ne. i zovu ga jos..
Nikad ovako losu sezonu nisam vidio, a jos mi dodatnu nervozu nabijaju ovi sto se vesele lijepom vremenu za setnju, ovo ono..kakva crna setnja,setate cijelu godinu, dajte vise taj  (snow) (snow) (snow)