• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2014 - 2.dio

Started by vip-jahorina, 06 January, 2014, 19:44:41

Previous topic - Next topic

0 Members and 7 Guests are viewing this topic.

Gravitacija

Upravo sam gledao sta nude agencije i sa obzirom  cijenu i duzinu staza, Kopaonik ima najbolju ponudu. :) 
Quote from: bnbg on 01 February, 2014, 16:46:57
Ovo stanje je skroz lose. Jahorina je pukla ove sezone kako mi se cini. Treba otici na neko drugo mesto a ako padne neka veca kolicina snega u toku februara mozda bude u Martu nekog skijanja ali ja stvarno ne mogu cekati samo Mart. Idem ja sledece nedelje negde, Bansko, Kop, ili St planina svuda tamo ima nesto snega i moze se skijati, ne mogu da verujem da na Jah ne moze da skija 1.Februara. Zalosno.

BL

anamina

moze li me neko posavetovati da li da pomeram skijanje za 1 Mart, rezervisala sam od 22 Februara, ali mi se cini da tada nece biti  (snow)  X(

Goga Mostar

Ne mogu da se ne sjetim moje prve godine na Jahorini, nekada davno u jednoj kuci koja vise ne postoji. Bilo je na stazi metar snijega po danu. Navecer ja poceo da pada jak snijeg, a mi udarili po vinu!! Negdje oko 2 iza ponoci mrtvi pijani u gacama smo izasli pred kucu a tamo zatrpavanje. Ljudi otkopavaju auta a neki kojima je mrsko otkopavati stavili stapove od skijanja da znaju ujutro koje je njihovo auto. Mi nalokani naravno pomjesamo sve stapove. Ustali ujutro kad momak do nase kuce govori Beogradskom ekavicom, ono razvuceno, kako samo oni znaju: NEVEROVATNO!!!!!!!
Palo metar snijega za jednu noc!!""

nele

Quote from: trampatoni on 01 February, 2014, 22:34:54
Ne mogu da se ne sjetim moje prve godine na Jahorini, nekada davno u jednoj kuci koja vise ne postoji. Bilo je na stazi metar snijega po danu. Navecer ja poceo da pada jak snijeg, a mi udarili po vinu!! Negdje oko 2 iza ponoci mrtvi pijani u gacama smo izasli pred kucu a tamo zatrpavanje. Ljudi otkopavaju auta a neki kojima je mrsko otkopavati stavili stapove od skijanja da znaju ujutro koje je njihovo auto. Mi nalokani naravno pomjesamo sve stapove. Ustali ujutro kad momak do nase kuce govori Beogradskom ekavicom, ono razvuceno, kako samo oni znaju: NEVEROVATNO!!!!!!!
Palo metar snijega za jednu noc!!""
A ti si i dalje nalokan? U srbiji, svi pricaju ekavicom.. A ne samo beogradjani

Goga Mostar

Nema potrebe za takvim komentarima. Ovo sam napisao iz ugla nekoga ko prica ijekavicom. Meni je beogradski naglasak najsimpaticniji.
I mi ovde imamo naglaske. Ne pricaju ni slicno ljudi u Sarajevu i recimo u Trebinju ili Mostaru!!!!

nele

Quote from: trampatoni on 01 February, 2014, 23:02:56
Nema potrebe za takvim komentarima. Ovo sam napisao iz ugla nekoga ko prica ijekavicom. Meni je beogradski naglasak najsimpaticniji.
I mi ovde imamo naglaske. Ne pricaju ni slicno ljudi u Sarajevu i recimo u Trebinju ili Mostaru!!!!
Pa da si odmah napisao, sa beogradskim naglaskom, a umesto ekavicom, ne bih ni komentarisao. Nije nista bilo zlonamerno, nego sam cisto malo hteo da te ispravim. Pozdrav, i da nam bude  (snow), da dodjemo i skijamo, a manje da gledamo u forum i prizivamo tih metar snega  :))

kobajagi3

Je li to kisa pada? Tuga pregolema

Bio sam gore od 25. Do juce, bilo je skijanje svaki dan, kakvo- takvo...
Ocigledno moram opet doci da vam donesem snijeg... Ajmo ko zeli da skija uplatite mi dolazak austin:(

skiDeki

Ne mogu da verujem kakve su prognoze, tuga :SS
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

dark knight

Sada kisa pada,blago receno je katastrofa..ne moze se skijati nigdje, jedino na praci,a dok dodjes sa zice do staze,dobro poderes skije..ovdje nema minusa od utorka,temperatura ne prelazi +4, pa se ne moze ni vjestacki snijeg na praci praviti..neka je Bog na pomoci onima koji ovih dana dolaze:-)!..i manite se prignoza,ne mogu pogoditi za jedan dan,za sedam dana koliko sam ovdje,pogrijesili su u prognozi svaki dan...:-) pozz svima!

HeAd

Na prognozama koje ja gledam nazalost su sve pogodili, a sto je najgore ni za 8 sledecih dana nema padavina, a bogami niti nekog minusa...
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

kobajagi3

Bice stvarno da nema zime dok se olimpijada ne zavrsi. Ovo malo hladnog zraka se omaklo rusima... Zaspo dispecer na ruskom harpu

otrov

share it with friend or two