• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2014 - 2.dio

Started by vip-jahorina, 06 January, 2014, 19:44:41

Previous topic - Next topic

0 Members and 7 Guests are viewing this topic.

BOJAN-BG

Jedna slika od pre par minuta,imaju snega viska vec dva dana im neradi skijaliste

Korisnik

Jeli danas radila Praca? vidim razlicite informacije na oc-ovom sajtu i ovde na naslovnoj stranici....ako je radila jeli ista valjalo?

Stale

jeste, radila je Praèa, 6osjedi Ogorjelica i Poljice...tanko svuda

bnbg

Ovo stanje je skroz lose. Jahorina je pukla ove sezone kako mi se cini. Treba otici na neko drugo mesto a ako padne neka veca kolicina snega u toku februara mozda bude u Martu nekog skijanja ali ja stvarno ne mogu cekati samo Mart. Idem ja sledece nedelje negde, Bansko, Kop, ili St planina svuda tamo ima nesto snega i moze se skijati, ne mogu da verujem da na Jah ne moze da skija 1.Februara. Zalosno.

nele

mi dolazimo sledece subote... jel su pustali vestacki sneg ovih dana, ili samo ono sto je bilo prosle nedelje?
Na kameri sto se da videti, ima vise  blata, jos ako padne kisa umesto snega, nema nista od skijanja.

Stale

borisBP

Na¾alost samo èudo mo¾e da obezbedi skijanje u sledeæih 10 dana. ;((

Ski Nedjo

Treba nam veliko cudo, jbg ova godina bas siromasna  (snow) (snow)

ts

Hoce opce ista raditi preko tjedna?
Mi sutra dolazimo.. valjda ce jedan dan biti skijanja

Boboov

Pada li bar po koja pahulja gore???  (sweat) (sweat) (sweat)

ts

Ne znas sta je gore, ovo na jahorini ili ovo http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=725151

Stale

taj dan kad padne bude dobro skijanje, u srijedu je bilo najbolje od poèetka sezone...meæava, hladno, staza tvda, nema gu¾ve

JAHORINA13

Quote from: vip-jahorina on 01 February, 2014, 09:43:00
A na zatvaranju Rudic

na zatvaranju nosi zastavu ko osvoji najbolji plasman na olimpijadi

nele

prosto mi je neverovatno, da nocu tamo nema munusa... Sve se poremetilo. U vojvodini smetovi, izvlace ljude sa helikopterima, a na planinama sunce, i plus X(