• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2014 - 2.dio

Started by vip-jahorina, 06 January, 2014, 19:44:41

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

tkanton

Od nedjelje do cetvrtka novo zahladjenje, al nazalost nista specijalno ko i do sad 20-ak cm snijega i onda dolazi debela juzina devil devil devil devil devil
Ali zato se nesto sprema od sredine februara i moglo bi bit zatrpavanja pogotovo na planinam

SKIslo

Quote from: tkanton on 01 February, 2014, 11:38:27
Od nedjelje do cetvrtka novo zahladjenje, al nazalost nista specijalno ko i do sad 20-ak cm snijega i onda dolazi debela juzina devil devil devil devil devil
Ali zato se nesto sprema od sredine februara i moglo bi bit zatrpavanja pogotovo na planinam

odakle ti ti podaci ?

DarkoN

Bice snijega ljudi nema potrebe da brinete.... Samo ne znam gdje ce ga biti. Ovoje stvarno katastrofa. Ovo je priroda donijela, u Sa kao i na Ja je proljece. Nema vjestaka koji novo moze izdrzati. Tako da i za ovo malo skijanja sto ima treba ljudima iz OC-a uputiti pohvale. Sada nam ostaje samo da se nadamo da ce se prognoze promijeniti i da ce priroda malo da nas obraduje. (snow)
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

tkanton

Quote from: SKIslo on 01 February, 2014, 11:59:41
Quote from: tkanton on 01 February, 2014, 11:38:27

odakle ti ti podaci ?
Nista posebno, od kad sam naucio skijat malo sam dubulje poceo pratit prognozu, nauci sam citat modele, na faceboku imam par prijatelja meteo zaludjenika iz hrvatske njemacke i amerike i uglavnom sam dosad sve pogodio mislim ne ja vec oni, cak za ovaj zadnji snijeg ovaj jaro iz njemacke mi poslo sms i kaze za 10 min pocinje padat snijeg i stvarno, nije za 1o al jest za 15...... :bravo::( :bravo::( :bravo::(
Uglavnom kako je lijpo sad krenulo i pocelo se slagat sve mirise na onu 2012 godinu a kako ce zavrsit??? zasad je 60% da ce bit ali kakva je ova godina i koje smo mi kurate srece sve je moguce

blesama

Citam danima vase poruke,gledam u kamere,cudim se temperaturi ..jednom recju u z a s. Ima li nekog proroka da kaze da l da dolazimo u subotu il da otkazujemo hotel? Sanjaaam  (snow)

kobajagi3

Quote from: blesama on 01 February, 2014, 12:51:55
Citam danima vase poruke,gledam u kamere,cudim se temperaturi ..jednom recju u z a s. Ima li nekog proroka da kaze da l da dolazimo u subotu il da otkazujemo hotel? Sanjaaam  (snow)

Ako mozes sacekati do srijede, cetvrtka sa otkazivanjem... Tada ce se preciznije znati sta pcekivati. Ovo sada su samo nagadjanja.

vip-jahorina

Mijate, priitisni ono dugme za snijeg!
Hare je na bolovanju, a brera tarlaha u Sloveniji  (PIVA)

blesama

Quote from: kobajagi3 on 01 February, 2014, 12:57:08
Quote from: blesama on 01 February, 2014, 12:51:55

Ako mozes sacekati do srijede, cetvrtka sa otkazivanjem... Tada ce se preciznije znati sta pcekivati. Ovo sada su samo nagadjanja.

Hvaaaala za savet..a ja mogu otkazati u sredu al mora se i platiti  :DD X( Aj nadam se nekoj kataklizmi do tad i naletima snega sa Aljaske  :DD :DD :DD

md

"Pivom protiv trbu¹njaka!!!"
"Sportom protiv droge - Biciklom u Amsterdam!!!"

HeAd

U martu i sljepac ubode, al ko ce izdrzat do tada... (:smijeh:
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

BOJAN-BG

Quote from: HeAd on 01 February, 2014, 14:01:53
U martu i sljepac ubode, al ko ce izdrzat do tada... (:smijeh:

Pa jedino ovi sto odu na produzeni vikend do Austrije kao Mijat  (:smijeh:

brera