• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2014 - 2.dio

Started by vip-jahorina, 06 January, 2014, 19:44:41

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Radiohead

Ne govori se toliko o cijenama, koliko o kvalitetu usluge.
A sla¾em se da se bezveze prepiru oko svijetla na Poljicama austin:(

DarkoN

Quote from: bnbg on 30 January, 2014, 21:35:02
dzaba se prepirete u vezi tih glupih stvari. Nece se stanje popraviti na Jahorini dok neko to ne kupi i jos uz skijaliste kupi ili napravi 2-3 hotela. Ali tada ce cene biti malo vise pa sirotinja nece moci nikako da skija.Ne zaboravite da je Jahorina , kada se uzme sve u obzir, i dalje najjeftiniji ski cenatar na kome je 90% smestaja bukvalno na stazi, i pravi je ugodjaj biti na takvoj planini i jos za male pare e pa ja ne znam sta jos hocete.Jos kad citam komentare sto pisu Sarajlije kojima je Jah, ispred nosa i njima je jos i ski pas skup i 5l benzina sto ce da potrose do Jahorine. A mi koji treba da vozimo 300km i platimo smestaj, klopu, prevoz i ne znamo dali ce duvati jugo ili biti magla, i pored svega ja se ne bunim. Ako bude bolja situacija narednih godina dolazicu ako ne, necu i kraj price.
Ima jedna stvar na koju nisi obratio paznju. A to je da su Sarajlije tu uvije cim ima malo snijega i da pravi zaljubljenici provedu i po mjesec dana na stazama kada to vrijeme dozvoli. Stoga ne mozes da poredis sebe koji dodje ili ne dodje na 7 dana sa ljudima koji su tu mnogo vise. Ne umanjujem ovim tvoju ulogu na planini nego samo pokusavam da ti pokazem zasto se pokusavaju naci neki nacini da se plati manje.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

kobajagi3

Cini mi se da ste promasili temu sa ovom diskusijom. Svi oni koji bi zeljeli da vide kakvo je zaista stanje, sto se tice vremena i staza, zagubice se u vasim postovima.
Druga stvar... Da ne znam kako je na J i da nisam trenutno tu, citajuci vas rekao bih jebes ovo necu ja gore.
Daj oladite malo sa tim pljuvanjem i supljom pricom.
Nedostataka ima ali mislim da ima puno vise prednosti od veceg broja zimskih centara, ne samo u regionu nego i sire.

majasamaja

U Sarajevu vjetar i visoka temperatura istopili snijeg, sav snijeg koji je bio popodne je nestao. Ovo postaje nestvarno

mijat

u pravu ste, poljice su osvetljene, imam oseæaj da je svanulo  (:smijeh:

kobajagi3

A sto se sanja tice... Toliko jak jugo duva da se bojim da nista od skijanja nema narednih dana... Pogotovo sto je vrlo vjerovatno da i kisa moze da otrese

Big_DANE

Izdajem naredbu i molbu da se zavrse rasprave koje teku vec nebroj stranica u ovoj temi! Imate teme u kojima to mozete raspraviti i komentarisati!

TEMA: Stanje na Jahorini ::::

Radnici su sve odradili sto su mogli. SUTRA bi trebalo da puste sve zice u pogon...ali sve zavisi od JAKOG vetra i juga. Nadamo se da ce vetar oslabiti i da ce se moci pustiti sve zice u pogon za sutra i vikend....

Vreme je KATASTRASNO....nadamo se nekim padavinama uskoro!

kobajagi3

Quote from: mijat on 30 January, 2014, 22:47:12
u pravu ste, poljice su osvetljene, imam oseæaj da je svanulo  (:smijeh:

To su necije gace pale na kameru

vuckoski

Quote from: kobajagi3 on 30 January, 2014, 22:21:05
Cini mi se da ste promasili temu sa ovom diskusijom. Svi oni koji bi zeljeli da vide kakvo je zaista stanje, sto se tice vremena i staza, zagubice se u vasim postovima.
Druga stvar... Da ne znam kako je na J i da nisam trenutno tu, citajuci vas rekao bih jebes ovo necu ja gore.
Daj oladite malo sa tim pljuvanjem i supljom pricom.
Nedostataka ima ali mislim da ima puno vise prednosti od veceg broja zimskih centara, ne samo u regionu nego i sire.

RESPECT!!!
Svaka cast,sve si rekao!  (Y)
Ljudima ce se smuciti Jahorina od pljuvanja,pa cak i ljudima koji dolaze vise zbog ambijenta kog nema nigde ni na jednoj planini!
To me nervira,pljuvanje i postovi poput onoga sto je pitao Slovence zasto dolaze na Jahorinu pored Austrije i Italije??!! Svaka cast,nema sta!!!  (head)

Drugar sutra dolazi gore,a ja nazalost ovaj vikend ne mogu,posao. Kazu da ce i praca da radi .... uffff! Naviru secanja na stara dobra vremena   :))

ramzes

Quote from: brera on 30 January, 2014, 19:47:18
Pitaj Heada kad nije na JA, znaèi tad je Mijat garant.  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: Sad ozbiljno, za dernek, oko 15.2. (Y)

Mijat je jedina osoba koju sam upoznala sa foruma na jahorini prosle godine... Super  osoba..

gokati

Saljem vama malo snijega iz austrije da poboljsamo stanje kod vas (i kod nas). slika od juce

BOJAN-BG

gokati

boga mi nije, napalo je za noc oko 70 cm skole su danas zatvorene, i prognoza je da ce biti do 2 metara do nedelje.

md

Ovo - ono a ekipa sreðuje staze.....
"Pivom protiv trbu¹njaka!!!"
"Sportom protiv droge - Biciklom u Amsterdam!!!"