• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2014 - 2.dio

Started by vip-jahorina, 06 January, 2014, 19:44:41

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

skiDeki

@BL
Ocigledno nisi nikad bio na Jahorini, zato te molim da ne zbunjujes ljude, koji dodju na forum da vide stvarnu situaciju<
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

Big_DANE

BL da li si ti nekad bio na jahorini i vozao se PRACOM ( SKOCINAMA) ???  TI ovde nekog namerno zezas!???  police:( police:(

JEzero se nije dopunilo od pre neki dan kad je bilo puno...to se potrosilo...snega sto su napravili napravili...sredili utabali... i cekaju prirodni...   puf:)

Sto ne dopunjavaju jezero non stop i da li su radili topovi/zirafe na praci danas ceo dan i veceras je pitanje!?  ideea:( ideea:(

Ocekuje se neka juzina ovih dana i to sa kisom...nadam se da ce se to pretvoriti u sneg i da nece pokvariti staze!  puf:)

Trenutno pada sneg na Jahi ...nije neki preteran ali se vidi na kameri sa Zlatkove vikendaje (staza Ogorjelica 2)!!   (snow) (snow)

tkanton

Quote from: Big_DANE_Almighty on 28 January, 2014, 18:24:07
BL da li si ti nekad bio na jahorini i vozao se PRACOM ( SKOCINAMA) ???  TI ovde nekog namerno zezas!???  police:( police:(

JEzero se nije dopunilo od pre neki dan kad je bilo puno...to se potrosilo...snega sto su napravili napravili...sredili utabali... i cekaju prirodni...   puf:)

Sto ne dopunjavaju jezero non stop i da li su radili topovi/zirafe na praci danas ceo dan i veceras je pitanje!?  ideea:( ideea:(

Ocekuje se neka juzina ovih dana i to sa kisom...nadam se da ce se to pretvoriti u sneg i da nece pokvariti staze!  puf:)

Trenutno pada sneg na Jahi ...nije neki preteran ali se vidi na kameri sa Zlatkove vikendaje (staza Ogorjelica 2)!!   (snow) (snow)
Dolazi tako reci normalna juzina, u sustini i nije neka juzina vec eto ovi dana temperature su bile -15 a sad ce bit oko 0 pa eto to je kao neka juzina..... a za planine i dalje ide snijeg i samo snijeg.....

BL

DarkoN

Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

BL

BOJAN-BG

DarkoN

Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

djmiros

(snow)
Cekam zatrpavanje ovog ormana a onda anan

SKIslo

Big_DANE

Quote from: tkanton on 28 January, 2014, 18:34:57
Dolazi tako reci normalna juzina, u sustini i nije neka juzina vec eto ovi dana temperature su bile -15 a sad ce bit oko 0 pa eto to je kao neka juzina..... a za planine i dalje ide snijeg i samo snijeg.....

Ja se bojim onog sto je na prognozi....mozda gresim..daj Boze...

leon

Bravo ekipa odma ste ga skuzili ,nista dobronamjerno nego samo da poklopi necemo ga imenovati pozz svoj dobronamjernoj ekipi koja zeli unaprijediti skijanje opcenito na ovaj ili onaj nacin jedva cekam jahhh

BL

skiDeki

Dane, jeste da temperature idu na kratko u plus, ali vetar nece biti preterano jak, tako da mislim da nece biti fen efekta.
@BL
Mene si provocirao, postavio sam slike punog i praznog jezera i ti kazes da su to dva razlicita jezera, jedno manje, jedno vece!!! Hajde sad ti meni objasni koja je opcija tvog odgovora, a imaju samo dve opcije..
Opcija jedan PROVOCIRAS
Opcija dva     NIKAD NISI BIO NA JAHORINI PA STVARNO MISLI DA SU NA SLIKAMA RAZLICITA JEZERA!!!

Sad te molim da mi das odgovor u kojoj opciji si pisao?
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...