• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2014 - 2.dio

Started by vip-jahorina, 06 January, 2014, 19:44:41

Previous topic - Next topic

0 Members and 6 Guests are viewing this topic.

01xxx01

izadje iznenada sunce i naskijasmo se po divnom ali pohladnom danu!

nije bilo guzve, radili poljica 6sjed i ogorjelica 2sjed pa smo se premjestali. radio je i zeljo ali nije ociscena staza pa smo se vratili na ogorjelicu.

nema puno snijega pa sve u svemu nije lose, ali se poslijepodne pojavilo kamenje pa smo objavili fajront.

ako padne jos ovoliko bice super za vikend, aaaaaa!

MilanP

e stigoh i ja kuci :DD, sve u svemu super dan, oko 2 je vec bilo dosta kamenja na stazama ali sta se moze, u pola 4 se vec vise nije moglo skijati normalno, na vrhu je duvao strasan vjetar koji je oduvao dosta snijega

DarkoN

Dobio sam informaciju da se na Jahorini danas pojavila neka osoba u zutim pantalonama na skijama koja je ometala druge skijase svojim stalnim poziranjem na stazi...  (:smijeh: (:smijeh:  devil:( devil:(
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

Elvir

Dan je bio prelijep...Poranio sam jutros i do jedno 11-12 je bilo odlicno... Poslije se na nekim mjestima staza ogulila i fakat se nije moglo izbjeci kamenje. Ako padne jos sniega iduci vikend je zagarantovani uzitak.. (Naravno ako bude dobro virijeme :)) )

skiDeki

...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

01xxx01

Quote from: DarkoN on 26 January, 2014, 17:20:22
Dobio sam informaciju da se na Jahorini danas pojavila neka osoba u zutim pantalonama na skijama koja je ometala druge skijase svojim stalnim poziranjem na stazi...  (:smijeh: (:smijeh:  devil:( devil:(

a onda se pojavila osoba u svijetlo plavom VIP duksu i rekla - e sad ja malo poziram!  Q:-) (L) devil:(

majasamaja

skoro pa perfektan dan, kamenje je kvarilo potpuni ugodjaj  :))

majasamaja

kobajagi3

Vikend skijasi uzorase staze i odose... A sta cemo mi sutra?!

majasamaja

Quote from: kobajagi3 on 26 January, 2014, 18:11:02
Vikend skijasi uzorase staze i odose... A sta cemo mi sutra?!
veceras nove padavine najavljuju, tako da bi vi jos vise mogli da uzivate  ;))