• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2014 - 2.dio

Started by vip-jahorina, 06 January, 2014, 19:44:41

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

kobajagi3

Ja sutra stizem. Valjda ce biti dobre rakije, kad vec nema dobrog snijega.

kobajagi3

goghie

na svim prognozama je ista stvar, padat æe sigurno :bravo::(
I can go with the Flow...

Elvir

Korisnik

kobajagi3

I Kozara je zabjelila... Hoce li se vise otelit!

vranex

poludicu ako se ne odlijepim sa foruma, prognoza, kamera.
nego, ako sta padne, da li je u planu pokretanje bilo kakve zice gore sutra? ima li ko info? bar Zeljo ili Olimpik? cak sam otvorio i sajt OC-a , ali oni se bave izborom diektora, ni glasa o tome da ce napokon da padne snijeg nocas. bice nije im nimalo to napeto, a i zasto bi bilo?
realno, sa ovom prognozom vec 5-6 dana, valjda se neko sjetio da bi se sutra moglo sta upaliti?

zver

u ZG MEÈAVA, polako se prima! oko nule je ! ole (snow) ole (snow) ole (snow) ole (snow) ole (snow) bas sam sada pricao sa snijegom vani,onako u prolazu, KAZE ide prema JA  8)) regge (snow) ole

labrada

Oko Kikinde krpe padaju od snega! Jos da skrenu desno od Novog Sada i ima da bude zatrpavanje na Jahorini.  ole Taman do 10.2. da sve bude kako treba!  :))

ritta

Sumljam da ce se jos par dana moci skijati.
Eventualno ponedeljak a najavljuju i iduci tjedan.
Nadam se da ce potrajati barem dok ja dodjem gore.  anan

Radiohead

Big_DANE

Quote from: labrada on 24 January, 2014, 16:03:41
Oko Kikinde krpe padaju od snega! Jos da skrenu desno od Novog Sada i ima da bude zatrpavanje na Jahorini.  ole Taman do 10.2. da sve bude kako treba!  :))

Boga mi u NS stigli neki strasni oblaci...jos nema snega...al sve mirise na  (snow)

feki

Da ,padace veceras oko 15 cm,i sutra ce biti skijaja,kao sto je bilo ...22 23 24.12.
Ne razumijem zasto se uzbudjujete.Skijati ce mo u nedjelju......Po nekom snijegu.i to je to.
P.S.Ponesite stare skije ako imate