• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2014 - 2.dio

Started by vip-jahorina, 06 January, 2014, 19:44:41

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

JAHORINA13

Na Jahorini ne pljusti nista, u stvari pocinju da pljuste zvijezde i plus do ujtru ce procvjetati i ljubicice posto su visibabe davno procvjetale

taca

Ljudi shvatite dok ne padne najmanje 20-30 cm prirodnog snega,nema nista od skijanja!!!A da naravno sledecih nekoliko dana ne bude temperatura u plusu!!! (snow) (snow) (snow) (snow) (snow) (snow) (snow),topovi sluze da samo poprave stanje na stazama kad ima dovoljno prirodnog snega,nikako ne mogu da nadomeste njegov manjak !!!!

jotaelektro

Previse price na pogresnom mestu....
da li bi mogla neka tema da se pokrene koja stvarno ima veze sa stanjem na Jahorini???
mali broj ljudi da mogu da objavljuju postove npr. samo admini i stariji clanovi...

ovo stvarno ne sluzi nicemu
   te sutra pada 22 cm snega...
   od sl .vikenda metar snega...
   sneg pada, padaju zvezde i slicne gluposti

znaci da li moze STANJE NA JAHORINI... (visina snega, brzina vetra,zicare,  tri slike svaki dan i cao)
hvala u napred na odgovoru nekog od ADMINISTRATORA !!!

skiDeki

Ja nisam administrator, ali racunaj kao da jesam, pa cu ti odgovoriti..
Tema jeste stanje na Jahorini, ali trenutno nema tu sta da se pise, pa otud i nastaju postovi saljivog sadrzaja, sto i jest bit ovog foruma, sale i tolerancija, a kad zapada neces ni na jednom forumu naci vise slika i izvestsja sa svih strana, dok cekamo da padne sneg i krene skijanje situacija ostaje ovakva kakava je..

Inace prognoze za naredni period, zaista optimisticne i skijanje ce po njima krenuti veoma brzo ole
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

BOJAN-BG

Quote from: skiDeki on 24 January, 2014, 07:07:13
Ja nisam administrator, ali racunaj kao da jesam, pa cu ti odgovoriti..
Tema jeste stanje na Jahorini, ali trenutno nema tu sta da se pise, pa otud i nastaju postovi saljivog sadrzaja, sto i jest bit ovog foruma, sale i tolerancija, a kad zapada neces ni na jednom forumu naci vise slika i izvestsja sa svih strana, dok cekamo da padne sneg i krene skijanje situacija ostaje ovakva kakava je..

Inace prognoze za naredni period, zaista optimisticne i skijanje ce po njima krenuti veoma brzo ole

Ziveo govornik

kobajagi3

Da li se meni cini ili su ljudi poceli krizirati bez snijega, pa im sve smeta?

TurboBuby

Kako je vrijeme na JA? Imali nade da danas padne nesto snijega?
ole (snow) (snow) ole

HeAd

Mijatu kako se priblizava termin, unervozio se ko trudnica  (PIVA)
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

borisBP

Èini mi se da poèinje polako.   (snow)

Radiohead

Samo da nas kamere ne izdaju sada  :))

HeAd

za sedam dana pitat cete moze li se bez lanaca gore  WTF
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4