• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2014 - 2.dio

Started by vip-jahorina, 06 January, 2014, 19:44:41

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

djmiros

Sve prognoze kazu tek 1-og februara skijanje (snow)
Dotada  (PIVA) (K) (tea) (PIVA)

JAHORINA13

Quote from: kobajagi3 on 19 January, 2014, 12:45:17
U velikoj sam dilemi da li da pomjeram rezervaciju od 25. Do 1. Mnogo mi se komplikuje ako budem morao pomjerati. Ajte vi sto pratite prognoze recite da cu skijati 25.?:)

ja da sam na tvom mjestu ja bih pomjerila za 1.

vip-jahorina

ALARM  ole
Od sutra se polako pretvara kisa u snijeg, pa cemo vidjeti.
U svakom slucaju prognoze su sve ozbiljnije i nagovjestaji su da ce prava snjezna zima poceti krajem mjeseca.  ole

brera

bnbg

Ako bude skijanj, to ce biti za nekoliko dana posle dobrih padavina. Ne verujem bas na ovu golu zemlju da padne 50 cm da odmah sutradan moze da skija. A mi temperature nisu nesto u minusu.Ja sam optimista ali tesko da ce biti neko kvalitetno skijanje u skorije vreme.

kobajagi3

Hvala svima. Sacekacu do utorka oa cu vidjeti sta mi je ciniti.
Na ovim kamerama se slabo vidi, je li moguce da je poce da bijeli?

skiDeki

Quote from: brera on 19 January, 2014, 17:21:48
ideea:( Kako sad, VIP-e ti ka¾e¹, da  (snow) tek od sutra, a Deki veè danas vidi bijele pahulje.  regge  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:
Poslao sam vip-u snimak od danas pa ce postaviti (ja ne mogu nesto) pa cemo videti ko je  (head) regge
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

smislo

Kod mene danas izmjeren rekord za sezonu, -42°C...

JAHORINA13

Quote from: smislo on 19 January, 2014, 21:06:27
Kod mene danas izmjeren rekord za sezonu, -42°C...

gdjue je to -42.

JAHORINA13

Quote from: kobajagi3 on 19 January, 2014, 17:33:42
Hvala svima. Sacekacu do utorka oa cu vidjeti sta mi je ciniti.
Na ovim kamerama se slabo vidi, je li moguce da je poce da bijeli?

pljusti kisa

smislo

tkanton

Quote from: bnbg on 19 January, 2014, 17:25:25
Ako bude skijanj, to ce biti za nekoliko dana posle dobrih padavina. Ne verujem bas na ovu golu zemlju da padne 50 cm da odmah sutradan moze da skija. A mi temperature nisu nesto u minusu.Ja sam optimista ali tesko da ce biti neko kvalitetno skijanje u skorije vreme.

A jeste svi pesimisti majko dragooooo........ posle 2 mjeseca u sezoni kad nema snijga bilo kakav je dobar........
Od srijede ide ozbiljno zahladjenje za ovo doba godine......  i sve ukazuje na to da ce se u dolini zadrzat i dobar pocetak Marta, sto znac na planinama i krajem marta.......
Jest da su ugostitelji propali go grcka al bar nece biti klinaca da smetaju, znaci rahat skijanje
(rain) (rain) (rain) (snow) (snow) (snow) (snow) (snow) (snow) (snow) (snow) (snow)

pfc

skiDeki

Prognoze i dalje imaju dobru tedenciju u korist zime. Hladnoce nece faliti u narednom periodu, do se sa padavinama nikad ne zna. Al bi bilo dobro da padne malo veca kolicina posto snega NEMA.. Najbolje bi bilo visednevno padanje uz kratke prekide, da bi se staze slojevito tabale, ali ne mozemo da biramo jbg.
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...