• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2014 - 2.dio

Started by vip-jahorina, 06 January, 2014, 19:44:41

Previous topic - Next topic

0 Members and 6 Guests are viewing this topic.

Radiohead

(:smijeh:
Odkud se stvori 300 ljudi,a narkomanije

brera

:bravo::( :bravo::( (:smijeh: (:smijeh: Ima nas, sve ovisnici, tra¾e/èekaju se bijele pahulje... regge

vranex

samo da sad zemlja stisne da se ono nalijepi i napravi nesta podloge.
joj ja bas planiram nesta vani poslom za vikend, sad ima da cekam cetvrtak da vidim hoce li biti skijanja na Jahi pa da to odgadjam ako ikako mogu..
a sad svi na tarlahanje, provjereno bolje radi od oc-ovih topova  (:smijeh:

ole ole ole ole ole (snow) (snow) (snow) (snow)

vip-jahorina

kako cemo do sutra izdrzati?

Svi na krovove i tarlahajte. Moze i Hare negdje sa atlantika, sa vrha jarbola (:smijeh:

brera

Quote from: vip-jahorina on 13 January, 2014, 15:18:19
kako cemo do sutra izdrzati?

Svi na krovove i tarlahajte. Moze i Hare negdje sa atlantika, sa vrha jarbola (:smijeh:
Naviko da se ljulja!  (:smijeh:

SkiJAHORINA

Ma znam da moze pasti i 2 cm a i 52,nego trazim neko ohrabrenje:). Trebamo samo pricati kako moze pasti i
52 a ovo 2 da izostavljamo :). A treba OC poslati neko obavjestenje,da ih ne zatekne snjeg u januaru :)

Bubica Bg

Iskreno se nadam da ce pasti 1m minimum od 25-og nam krece aranzman pa bi valjalo skijati malo. I pre dve god do 20.1. Nije bilo snega i onda je od 20-og napadalo kako treba.
Samo ove temperature u plusu da se pomere vec jednom sa prognoze izludjuju me

djmiros

kako sve vise gledam v.p. to manje se vidi  (snow)
Pitanje da li ce sta biti i za vikend 25-26. Nazalost ovo je surova realnost (po prognozama)

vip-jahorina

Gdje su sve padavine za sutra - prekosutra najavljene:
(brojevi su samo broj oblasti u kojima je najavljen snijeg a ne eventualna visina snijega koji treba pasti

leon

MilanP

skiDeki

Samo da krene vec jednom i.da temperature odu u minus..
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

djmiros

Quote from: vip-jahorina on 13 January, 2014, 16:25:41
Gdje su sve padavine za sutra - prekosutra najavljene:
(brojevi su samo broj oblasti u kojima je najavljen snijeg a ne eventualna visina snijega koji treba pasti

Tarlahali mi svi , od toga nema nista. Nova prognoza kaze padavine 26-27 januara, obilnije tek 12-og februara.