• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2014 - 2.dio

Started by vip-jahorina, 06 January, 2014, 19:44:41

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

jednostavan41

zadnji komentar jucer oko 5 sati........ izgleda da se i ovde na forumu lagano gubi snaga....... treba  regge i samo lagano gledat u nebo,  mora  (snow) pasti
da znam - znao bi

Milos CTS

Photos from Planinska kuca "Rajska Vrata"'s post

majasamaja

I na kamerama se vidi da zirafe rade

Korisnik

JAHORINA13

mislim da ono +3 nije tacno jer kad pogledas na kameri na ogotjelici vidis da na omarama ima mraza. mislim da je gore minus.

Korisnik

Ne rade sada, samo malo prsnuli....

brera

Quote from: Radiohead on 09 January, 2014, 16:00:56
Quote from: brera on 09 January, 2014, 15:18:19
Treba veè sad upozorit glavonje iz OC-a, da bi za nekih tjedan dana trebale temperature past ispod 0, pa da opet ne zaborave upalit ¾irafe. devil devil devil
ideea:( I da ih okrenu prema stazama naravno.
ideea:( Zar i to treba da naprave?? 3:( 3:( 3:( Ima Sokoloviè da jih okreèe!

brera

vranex

ovo iz OC da pokazu da lafo nesta rade. poslije kritika na forumu poceli su malo i piskarati po svom sajtu, lafo izvjestavaju o kolicini snijega proizvedenog  (:smijeh:
paliti sad topove a da nisi na -5 znaci trositi bruku vode vise, to ili znaci da imaju vode za bacati (a svi znamo da nije tako), ili da isprobavaju topove (U JANUARU!!) ili da ih jednostavno pale kako bi se stekao utisak da ipak oni kao nesto rade i cekaju prvi minus da ih upale..
izmedju ostalog i zemlja je topla i nece se zagrijati bez nekoliko dana dobrog minusa.

Korisnik

Mislis ohladiti, u svakom slucaju ja navijam da topovi rade i da ih ukljuèuju da ih proèepe!

Stale

Mega Deki

Ovo je stvarno smesno i jadno. Ocigledno da ljudi nemaju mozga. Ali sta ces. Moze im se.....
Mega Deki

brera

Quote from: Mega Deki on 10 January, 2014, 11:54:02
Ovo je stvarno smesno i jadno. Ocigledno da ljudi nemaju mozga. Ali sta ces. Moze im se.....
Taj jad trenutaèno na ovom forumu u ovoj temi prati oko 200 ljudi!!!! Pa mo¾da... ideea:(

Filipino

Kasno Marko na Kosovo stize.........

XX

Dali je tacnija YR.NO vremenska prognoza ili VIP JAHORINA vremenska prognoza???Znam da je pitanje malo diskutabilno,ali koja se ispostavila kao taènija u poslednjih nekoliko godina??? :)) ;))