• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2014 - 2.dio

Started by vip-jahorina, 06 January, 2014, 19:44:41

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

electro84

Taman  (rain) da padne pa da polede staze hahhahahaha nebi li mlad izgino  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:
Rakija je bolja neg' majèino mlijeko, 100 godina ¾ivio  ko rakiju  peko :)

BOJAN-BG

vranex

Da oce ovaj sutrasnji pljusak kako da se u snijeg pretvori, ali previsoke temperature , tesko da ce da pogrijese prognozu za 5 stepeni koliko bi trebalo da se sve pretvori u snijeg.

Nadam se samo da se ovo vrijeme toliko izopacilo da ga ni oni njihovi "patterni" ne mogu upratiti.

BOJAN-BG

Izgleda da ove godine samo na jahorini ozbiljan sneg nije pao

Big_DANE

vranex

vidim dosta ljudi gore. ja nisam uzeo dan jer mi ne izgleda vrijedno toga.
Valjda cu sutra uspjeti da bar malo prodzaram Pracu :D

Lijepa vremena kad se cjelac ganjao, ali ja se uzdam da je ovo zadjni vikend da se brinemo o vremenu.

hopsy

pozdrav svima, stvarno bi bio red da padne  (snow)
Sto se ne drogiras kao sva normalna deca???!!!

borisBP

JAHORINA13

Bila sam na praci nisam skijala kazu da je dobra, malo navrhu odjuzila nista strasno . dobro izgleda dole ne duva tako da ce sigurno izdrzati, samo sto je guzva jer radi samo lijeva staza sto se osnjezava

trueblue

ima li ko da je skijao danas? kakvo je generalno stanje, isplatili se ici jer gledam ove slike i ne izgleda bas dobro... najavljuju se neke padavine za vikend ali sve je to slabo temp u + po danu... zasto nisu u pogonu ostale zicare vec samo ovih par... moze li neko sa informacijama iz prve ruke da mi kaze stanje da vidim da li da se pakujem ili da vratim ociscenu i spremljenu opremu nazad u podrum??  devil

hvala unaprijed

HeAd

jak vjetar je onemogucio rad ostalih zicara, a bogami i nedostatak snijega na stazama...
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

JAHORINA13

praca je dobra mislim da ce izdrzati a ostale su otisle po dobro .  duva jak jugo zato ne rade,  ogorjelica 1 je pri dnu losa .  gore na izlazu su ratraci navlacili i tabali. neznem koliko ce izdrzati posto vjetar najavljuju i nocas i sutra

Big_DANE

Ma ovo je tuga pregolema...strasno nesto se desava :(  Jugo vetrina... :/

HeAd

neko nas je ureko  WTF Mijate stavi serpu na glavu i skidaj ove cari  (:smijeh:
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

Radiohead

A strahote, jedva cekam vikend a sad ovaj debakl u 90 minuti