• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2014 - 2.dio

Started by vip-jahorina, 06 January, 2014, 19:44:41

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

HeAd

uah...crne parnice od rojala ka pocetnoj stanici ogorjelice...nadati se da ce ga nesto pasti za vikend i ponedeljak...
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

Komsia

A vidi najave za Mart, da pola od toga pogode bit æe skijanja do ljeta  :))

HeAd

mora on jednom pasti t.j. sastaviti...izgleda da je izabrao mart...
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

majasamaja

Izgleda da nas snijeg mimoilazi ove godine, eno i u Srbiji pada a nas preskocio ponovo  X(

skifan

KAKVO JE STANJE GORE,JEL JUGO.???EVO GLEDAM NA TV BJELA©NICA STAZE VEÆ UVELIKO POPU©TAJU ,PROGLEDALE LIFTOVI RADE(®ICA) ALPOTANKO I NA VLA©IÆU TU®NA SLIKA.MI PLANIRALI ZA VIKEND MALO NA SKIJANJE AL KAKO STVARI STOJE SNIJEG I ZIMA NAS UVELIKO ZAOBILAZE...

3d

Trka na poljicama veleslalom  :DD ole ole (snow) (snow)

Korisnik

electro84

Pozdrav ja sam novi na forumu, sutra krecem na Jahorinu nadam se da ce biti skijanja dok sam gore. Ove prognoze me izludjuju, za sve je kriv HAARP i Amerikanci  WTF
Rakija je bolja neg' majèino mlijeko, 100 godina ¾ivio  ko rakiju  peko :)

DarkoN

Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

DarkoN

Praca je pustena danas. Kazu da je dobro uredjeno, nisam gore pa samo prenosim ono sto drugi kazu.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

electro84

Rakija je bolja neg' majèino mlijeko, 100 godina ¾ivio  ko rakiju  peko :)

borisBP

Korisnik

Quote from: DarkoN on 31 January, 2014, 11:10:04
Praca je pustena danas. Kazu da je dobro uredjeno, nisam gore pa samo prenosim ono sto drugi kazu.

Samo da izdura ove jade od vremena, u nedelju bi treblo biti o.k. po prognozama....

brera