• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2014 - 2.dio

Started by vip-jahorina, 06 January, 2014, 19:44:41

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

kapa

zburkos

ima li Livignio ovakvu klopu?  :DD :DD Inace, ovo je jedan tradicionalni planisnki dorucak u Bosni.... :PP :PP

vranex

Ma poznati su po bresaoli, neka vrsta prsuta bez onog bijelog, i italijani su, ako sta znaju znaju jesti kako valja ne boj se :D.

Ovdje u Sarajevu otoplilo opet, banja prava.

Zburkos svaka cast, to se zove Sampionski Dorucak!

HeAd

Kad nema padavina recepti se razmjenjuju. (:smijeh:

╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

brera

ramzes

brera

Pitaj Heada kad nije na JA, znaèi tad je Mijat garant.  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: Sad ozbiljno, za dernek, oko 15.2. (Y)

bnbg

Kakva je ovo kisa na prognozi. Nece valjda da pada kisa na planini usred zime. Taman je palo malo snega da moze koliko toliko da se skija. Ja bih dosao sledeci vikend pa sta bude. Ne mogu vise da cekam, veceg snega izgleda nece ni biti ove zime. Mislim oko 1m snega.

vranex

Prvo slazem se sa tobom,na Jahorini topovi ''ne postoje''. Ako se nego oslanja na to i kupuje kartu onda je lud ili budala!
Drugo, na Kopaoniku je ski pas 30 eura,a za Sretenje ce biti malo preko toga. Popust nisu dali ni kad su im radile 3 staze,a moglo je vise. Popust su davali samo hoteli! Jahorinu i Kopaonik moze porediti samo lud,jer je u Kopaonik ulozeno mnogo,mnogo vise para i zato je cena ski pasa jaca,POSTENO! Pa ti sad poredi 100 miliona evra i 40! Jel moze to?
Trece,ne vidis bas dobro sta sam hteo da kazem. Tarlahaj slobodno do mile volje,al budite face pa to uradite na pravom mestu. Fino se skupite i kod direktora OC-a u kabinet,pa jedno po jedno i od njega trazi da se zice vrte,jer ovde te cujemo samo mi obicni smrtnici.  Mozda se nesto i moze promeniti,ali vi ovde pricate,a niko nista ne radi konkretno. Ok,oni su nesposobni nije im palo na pamet da daju popust,ne znaju da racunaju,imaju pogresnu politiku. Ajde vi budite pametniji pa im predlozite,a malopre se javi i jedan matematicar.  
Svadjate se ovde sa onim BL-om deckom koji ima potrebu da bude u centru paznje,umesto da uradite nesto!

Na Jahorini znam svaki kamen. Presao sam gore vise skijaskih kilometara nego sto ce neko za ceo zivot. Znam kako dise i sta znaci kad duva i dal moze da radi,dal ne. Jednom prilikom smo na Ogorjelici 2 drzali korpe rukama dok obrnu da ne bi poodkidale sve,jer su bili naleti vetra proko 25 m/s. I sigurno je ako iz GSS-a kazu da ne mogu da upale zicu onda NE MOGU. Moglo je dok neki Italijan nije stavio ogranicenje,tad se guralo u inat vremenu!

Kupili ste sezonske,super! I ja bih da mogu,ali ako sam nezadovoljan i prevaren(sto mislim da niste,nego je situacija na Jahorini takva uvek bila),onda je to moja greska. Zasto?! Zato sto nije prvi put da se takve ''situacije'' koje tebi smetaju, desavaju!
Drug isao sam ja do onog proslog direktora jednom nemilom prilkom, isli su i drugi, nasao se neki kompromis tada, doduse prilicno nepovoljan ali eto opet probali smo. Najgore je bilo kad sam ga zvao, i pricam sa sekretaricom mu a on stoji pored nje i govori joj sta da kaze, i potrajalo je to 5-10 minuta. Ajde da je imao nekog posla, razumijem, ali frajer je bio tu i ladno pricao "preko nje". Pa gdje to ima?
Da oni zatvore zice usred marta a da ima snijega vjerovatno bih opet isao, sa povecom grupom ljudi sto imaju sezonske.
Buduci da su prosle godine rekli da je premali interes, fino smo im sada savjetovali da podignu interes sa manjom cijenom. Ne vidim u cemu grijesimo? Pa ovaj forum citaju hiljade ljudi, a 99% njih ima veze sa Jahorinom  svaki na svoj nacin, je li kao turist ili poslovno itd.. Kad vec imamo ovakav megafon, glupo bi bilo da ga ne koristimo.

bnbg

dzaba se prepirete u vezi tih glupih stvari. Nece se stanje popraviti na Jahorini dok neko to ne kupi i jos uz skijaliste kupi ili napravi 2-3 hotela. Ali tada ce cene biti malo vise pa sirotinja nece moci nikako da skija.Ne zaboravite da je Jahorina , kada se uzme sve u obzir, i dalje najjeftiniji ski cenatar na kome je 90% smestaja bukvalno na stazi, i pravi je ugodjaj biti na takvoj planini i jos za male pare e pa ja ne znam sta jos hocete.Jos kad citam komentare sto pisu Sarajlije kojima je Jah, ispred nosa i njima je jos i ski pas skup i 5l benzina sto ce da potrose do Jahorine. A mi koji treba da vozimo 300km i platimo smestaj, klopu, prevoz i ne znamo dali ce duvati jugo ili biti magla, i pored svega ja se ne bunim. Ako bude bolja situacija narednih godina dolazicu ako ne, necu i kraj price.