• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2014 - 2.dio

Started by vip-jahorina, 06 January, 2014, 19:44:41

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

DarkoN

Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

dark knight

Ne rade zice uopste,duva vjetar, nije bas ni jugo niti topi snijeg.. Pracu naravno ne pustaju,rekli su da ce sutra, kao duva jak vjetar, sto naravno nije istina,sada sa prolazio pored staze, u odlicnom je stanju I tvrda je,i uopste ne duva pri vrhu,kao da su svi ovce koji dodju skijati I nikada nisu skijali po vjetru pa pricaju lovacke price...ok za ogorijelicu, ali praca ladno moze da radi..pustili su samo tanjir na poljicama da ljudi ne bi trazili povrat novca od ski pasa.. :-P.       VIP-e, kome da se zalim,upravi vodovoda:-):-)?

tkanton

Quote from: dark knight on 30 January, 2014, 11:31:57
Ne rade zice uopste,duva vjetar, nije bas ni jugo niti topi snijeg.. Pracu naravno ne pustaju,rekli su da ce sutra, kao duva jak vjetar, sto naravno nije istina,sada sa prolazio pored staze, u odlicnom je stanju I tvrda je,i uopste ne duva pri vrhu,kao da su svi ovce koji dodju skijati I nikada nisu skijali po vjetru pa pricaju lovacke price...ok za ogorijelicu, ali praca ladno moze da radi..pustili su samo tanjir na poljicama da ljudi ne bi trazili povrat novca od ski pasa.. :-P.       VIP-e, kome da se zalim,upravi vodovoda:-):-)?
Vrijeme nije toliko lose ali s obzirom koliko ima snijega vrlo vjerovatno je da cuvaju staze za vikend

Radiohead

HeAd

╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

Korisnik

BL

BL

Radiohead

Radiohead

vuckoski

Quote from: vranex on 30 January, 2014, 10:01:20
Quote from: vuckoski on 29 January, 2014, 20:25:39
Quote from: BOJAN-BG on 29 January, 2014, 19:38:10
Quote from: Radiohead on 29 January, 2014, 19:33:07
Quote from: BOJAN-BG on 29 January, 2014, 17:45:09
Po slikama se vide tragovi od ratraka i u popodnevnim satima,toliko ima skijasa na stazi da se mogu prebrojati na prstima
Od toga pola su uposlenici Oc-a ili GSS-a

Znaci za ceo dan imaju prodatih 30 ski pasova  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

Pa????  Zar je bitno koliko ima skijasa kad rade skoro sve zice???! Zar vam nije svima to bio cilj?
Kukali ste kako nece da pale zice jer nema dovoljan broj skijasa na stazi,a sad jos hocete i ski pas za 10 eura?!
Moze,al na Divcibarama  devil

Daj ljudi malo se saberite! Kakvi su takvi su,i trude se koliko mogu,i svaka im cast!!!
Svi pricate o vestackom osnjezavanju  i dizete frku kao da je zbog toga propala sezona! E pa nije! Uhvatili se topova ko pijan plota,kao da je Jahorina cela u topovima,a ne jedna jebena staza!
Poredite babe i zabe!
Kome se svidja neka skija,a kome ne nega se ukljuci u politiku,kandiduje na izborima i ako mu je bas stalo da nesto promeni na bolje,eto mu prilike!
pod topovima nije nijedna staza, to je samo sminka i svi to znamo nazalost.
Ako hoteli mogu dati 70% popusta jer je sezona katastrofai hoce koliko toliko da zakrpe rupe, zasto OC ne moze?

Koliko vidim tvoj savjet je : suti,  ne talasaj, sve je super, sve je najbolje. Platio sam uslugu koju nisam dobio, i imam pravo da se bunim i da trazim da se zice vrte dok god ima snjijega. Buduci da obicno zatvore ranije, predlozio sam da umjesto zatvaranja dadnu jeftine karte, kako ne bi vrtili zice samo za nas sa sezonskim kojima su to DUZNI. Sta tu nije u redu?

Ne poredim ja Jahorinu sa Divcibarama, nego je poredim sa Kop-om. Idi njima pricaj kako topovi ne spasavaju sezonu.

Isto tako smatram, a to sam i rekao vise puta, da ljudi na stazama prave cuda sa obzirom na okolnosti. Smatram isto tako da rukovodstvo OC-a ne radi posao kako treba.

Prvo slazem se sa tobom,na Jahorini topovi ''ne postoje''. Ako se nego oslanja na to i kupuje kartu onda je lud ili budala!
Drugo, na Kopaoniku je ski pas 30 eura,a za Sretenje ce biti malo preko toga. Popust nisu dali ni kad su im radile 3 staze,a moglo je vise. Popust su davali samo hoteli! Jahorinu i Kopaonik moze porediti samo lud,jer je u Kopaonik ulozeno mnogo,mnogo vise para i zato je cena ski pasa jaca,POSTENO! Pa ti sad poredi 100 miliona evra i 40! Jel moze to?
Trece,ne vidis bas dobro sta sam hteo da kazem. Tarlahaj slobodno do mile volje,al budite face pa to uradite na pravom mestu. Fino se skupite i kod direktora OC-a u kabinet,pa jedno po jedno i od njega trazi da se zice vrte,jer ovde te cujemo samo mi obicni smrtnici.  Mozda se nesto i moze promeniti,ali vi ovde pricate,a niko nista ne radi konkretno. Ok,oni su nesposobni nije im palo na pamet da daju popust,ne znaju da racunaju,imaju pogresnu politiku. Ajde vi budite pametniji pa im predlozite,a malopre se javi i jedan matematicar.  
Svadjate se ovde sa onim BL-om deckom koji ima potrebu da bude u centru paznje,umesto da uradite nesto!

Na Jahorini znam svaki kamen. Presao sam gore vise skijaskih kilometara nego sto ce neko za ceo zivot. Znam kako dise i sta znaci kad duva i dal moze da radi,dal ne. Jednom prilikom smo na Ogorjelici 2 drzali korpe rukama dok obrnu da ne bi poodkidale sve,jer su bili naleti vetra proko 25 m/s. I sigurno je ako iz GSS-a kazu da ne mogu da upale zicu onda NE MOGU. Moglo je dok neki Italijan nije stavio ogranicenje,tad se guralo u inat vremenu!

Kupili ste sezonske,super! I ja bih da mogu,ali ako sam nezadovoljan i prevaren(sto mislim da niste,nego je situacija na Jahorini takva uvek bila),onda je to moja greska. Zasto?! Zato sto nije prvi put da se takve ''situacije'' koje tebi smetaju, desavaju!