• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2014 - 2.dio

Started by vip-jahorina, 06 January, 2014, 19:44:41

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

vip-jahorina

kobajagi3

Zbog jakog vjetra rade samo tanjiri

Stale

Korisnik

vip-jahorina

vranex

Quote from: vuckoski on 29 January, 2014, 20:25:39
Quote from: BOJAN-BG on 29 January, 2014, 19:38:10
Quote from: Radiohead on 29 January, 2014, 19:33:07
Quote from: BOJAN-BG on 29 January, 2014, 17:45:09
Po slikama se vide tragovi od ratraka i u popodnevnim satima,toliko ima skijasa na stazi da se mogu prebrojati na prstima
Od toga pola su uposlenici Oc-a ili GSS-a

Znaci za ceo dan imaju prodatih 30 ski pasova  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

Pa????  Zar je bitno koliko ima skijasa kad rade skoro sve zice???! Zar vam nije svima to bio cilj?
Kukali ste kako nece da pale zice jer nema dovoljan broj skijasa na stazi,a sad jos hocete i ski pas za 10 eura?!
Moze,al na Divcibarama  devil

Daj ljudi malo se saberite! Kakvi su takvi su,i trude se koliko mogu,i svaka im cast!!!
Svi pricate o vestackom osnjezavanju  i dizete frku kao da je zbog toga propala sezona! E pa nije! Uhvatili se topova ko pijan plota,kao da je Jahorina cela u topovima,a ne jedna jebena staza!
Poredite babe i zabe!
Kome se svidja neka skija,a kome ne nega se ukljuci u politiku,kandiduje na izborima i ako mu je bas stalo da nesto promeni na bolje,eto mu prilike!
pod topovima nije nijedna staza, to je samo sminka i svi to znamo nazalost.
Ako hoteli mogu dati 70% popusta jer je sezona katastrofai hoce koliko toliko da zakrpe rupe, zasto OC ne moze?

Koliko vidim tvoj savjet je : suti,  ne talasaj, sve je super, sve je najbolje. Platio sam uslugu koju nisam dobio, i imam pravo da se bunim i da trazim da se zice vrte dok god ima snjijega. Buduci da obicno zatvore ranije, predlozio sam da umjesto zatvaranja dadnu jeftine karte, kako ne bi vrtili zice samo za nas sa sezonskim kojima su to DUZNI. Sta tu nije u redu?

Ne poredim ja Jahorinu sa Divcibarama, nego je poredim sa Kop-om. Idi njima pricaj kako topovi ne spasavaju sezonu.

Isto tako smatram, a to sam i rekao vise puta, da ljudi na stazama prave cuda sa obzirom na okolnosti. Smatram isto tako da rukovodstvo OC-a ne radi posao kako treba.

Radiohead

3d

Mart je definitivno najbolji na Jahorini. Dani su du¾i a snijega je bilo uvijek zadnjioh godina.

Burli

Ti si ne¹to drugo, ti 'armonikom lijeèi¹ bol na estradi sve je la¾no, na estradi sve je fol...

HeAd

Quote from: 3d on 30 January, 2014, 10:28:59
Mart je definitivno najbolji na Jahorini. Dani su du¾i a snijega je bilo uvijek zadnjioh godina.

Najbolji mjesec je onaj u kojem ima snijega  :DD
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

Burli

Ti si ne¹to drugo, ti 'armonikom lijeèi¹ bol na estradi sve je la¾no, na estradi sve je fol...