• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2014 - 2.dio

Started by vip-jahorina, 06 January, 2014, 19:44:41

Previous topic - Next topic

0 Members and 6 Guests are viewing this topic.

ninodragoljub

JAHORINA13

Quote from: djmiros on 28 January, 2014, 19:25:07
  (snow)
Cekam zatrpavanje ovog ormana a onda anan

Eeeee...... izgleda da nam je svima ovo sanduce trn u oku . Kad ga ne budemo vidjeli to ce biti nesto (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

DarkoN

I tako BL, ne moram ja nista da ti odgovorim. Drugi ce to da urade za mene. Nesto ne vidim da je neko rekao da ti nisi provokator... A za ovo bezobrazan .... forum trpi svasta, u stvarnosti nije tako.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

TurboBuby

Ama isto jezero, iz razlièitih kutova slikano, razlièite udaljenosti, na jednoj slici sunce, a na drugoj ru¾no vrijeme! Na slici gdje je puno jezero onaj tko je slika je htio da naglasi razinu vode od vrha jezera, a na drugoj je slikano samo da se vidi da se je dobro ispraznilo!!!

Ma neka samo pada, snijega nikad dosta!!!!  ole ole ole

BL

SKIslo

Quote from: JAHORINA13 on 28 January, 2014, 20:08:58

(snow)

Eeeee...... izgleda da nam je svima ovo sanduce trn u oku . Kad ga ne budemo vidjeli to ce biti nesto (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

evo nema ga   :DD

skiDeki

Izgleda da ga je neko ukrao hehehe
Sala, naravno, kad bi nekako mogi da se dogovorimo sa vlasnikom vikendice da stavi stap za merenje visine snega i tako imamo direktan uvid preko kamere. Mislim da je pozicija idealna, dobro se vidi jos je i zavetrina..
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

JAHORINA13

Quote from: SKIslo on 28 January, 2014, 20:45:02

(snow)

ma tu je jos uvjek

Korisnik

Quote from: SKIslo on 28 January, 2014, 20:45:02

(snow)

Sto ne ukljuci topove kad si vec obrisao kutiju  (head)  (:smijeh: