• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2014 - 2.dio

Started by vip-jahorina, 06 January, 2014, 19:44:41

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

BOJAN-BG

Kolko snega ima svaki cm je zlata vredan

snowman

pet godina dolazim zaredom na skijanje i svake godine je isto samo tarnate treba radit i ulagat u topove a vi sve polako ako nema zasnezivanja nema para od skijasa

cekpi

Sorry za off..
hirsotrijski gledano, da li ima skijanja na Jahorini u Martu? Hvala i s.poz

vranex

koliko ja znam mart nikad nije fulio, najbolje skijanje je tada...

borisBP

skifan

borisBP

DarkoN

Da, ali prosla sezona je bila jedna od najboljih sto se tice snijega u poslednjih 5-6 godina
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

Korisnik

A bila je magla cirka 40% sezone, pogotovo u februaru.

vranex

ma jeste da nema skijasa, ali siguran sam da kad bi se radile promocije da bi bilo. na kraju krajeva, cak i da ih skoro za dzaba puste, pogotovo klince do 18, puno njih koji inace ne skijaju, bi se "navuklo" i eto ti dogodine i za 10 godina novih musterija. realno sada skijaju vecinom djeca ciji roditelji imaju nadprosjecna primanja.
tako bi se dugorocno ispunilo skijaliste, a valja reci i da bi se napokon ispostovali i vlasnici sezonskih ne zatvarajuci skijaliste SVE DOK IMA SNIJEGA!!
Bilo bi normalno da, buduci da smo izgubili dobar dio sezone, a platili smo sezonske sa obecanjem osnjezavanja, da se to tako kompenzira. i onda, kad vec vrtis zice, bar 1 sestosjed i Olimpik, zasto ne napuniti ih?

borisBP

Na¾alost, nisam siguran da bi bila velika gu¾va i da je d¾abe skipas.

borisBP

Na¾alost, siguran sam da to nikada neæemo saznati.

djetlic1986

Quote from: vranex on 28 January, 2014, 10:25:44
ma jeste da nema skijasa, ali siguran sam da kad bi se radile promocije da bi bilo. na kraju krajeva, cak i da ih skoro za dzaba puste, pogotovo klince do 18, puno njih koji inace ne skijaju, bi se "navuklo" i eto ti dogodine i za 10 godina novih musterija. realno sada skijaju vecinom djeca ciji roditelji imaju nadprosjecna primanja.
tako bi se dugorocno ispunilo skijaliste, a valja reci i da bi se napokon ispostovali i vlasnici sezonskih ne zatvarajuci skijaliste SVE DOK IMA SNIJEGA!!
Bilo bi normalno da, buduci da smo izgubili dobar dio sezone, a platili smo sezonske sa obecanjem osnjezavanja, da se to tako kompenzira. i onda, kad vec vrtis zice, bar 1 sestosjed i Olimpik, zasto ne napuniti ih?

istina, marketing, marketing

acovuk

Quote from: vranex on 28 January, 2014, 10:25:44
Pametno razmisljanje,ja sam o tome pisao jos pre otvaranja sezone. Treba stalno pisati o tome,pa ce nekome doci iz dupeta u glavu. Popusti u martu,za decu simbolicna cena karte. Ja sam kao klinac navucen na skijanje i koristim svaku priliku za dolazak gore,a 200 km sam udaljen,i sa 3 dece to je skoro nemoguca misija. A sa popustima mogao bih u martu doci na 7 dana lagano,ovako sve je pitanje i da dodjemo.A deca ako zavole kao i ja,eto u buducnosti jos 3 stalna skijasa,pa posle i oni sa svojima....odo daleko. A tako u normalnim zemljama i razmisljaju. O BUDUCNOSTI.