• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2014 - 2.dio

Started by vip-jahorina, 06 January, 2014, 19:44:41

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mijat

leone, na jahorini nema logike  X( u 4 i 15 kreæe avtobus i taèka, nema du¾e da se radi. pa nisu oni tu zbog turista  3:(

brera

smislo

Quote from: dark knight on 11 January, 2014, 10:35:38
Da li ce snijega biti,zavisi od Sibira i Skandinavije,jer ako tamo pada snijeg i sto je jos bitnije,hladno je, onda se ta hladna fronta spusta i sudara sa anticiklonom i kod nas pada snijeg,prosto za objasniti, ostalo su tantre mantre...a na planini je uvijek nepredvidivo, sto pluta sam se uvjerio, tako da mora i taj snijeg pasti, nemoguæe je da zima prodje bez snijega..ja imam rezervisano od 21-og, valjda ce me ispostovati:-D a za sezonski ski pas, koji sam uzeo, se ne brinem,oni u OC-u su galantni i vraæaju pare :DD naci ce oni 1001 razlog da ne refundiraju pare,kao i neki hotelijeri, iako je situacija cista u vezi sa tim.. Ostaje nam jedino da se izdano u baba vangu i puno  (snow) (snow) (snow)! Pozz svima iz BL

U Skandinaviji, isto vrijeme kao i na Jahorini, bar sto se tice juzne Svedske...snijeg smo nakratko vidjeli u decembru...kisa, kisa i...5-10 stepeni... u Åre ima dosta snijega ali to je udaljenost od mene kao do Jahorine... u Sälen-u koji je blize, ca 900km od mene ima oko 30cm ali su napravili dobru podlogu pa ide...

ninodragoljub

Jedna moja prijateljica iz Finske mi je javila da je jutros pao snijeg pa sam je zamolio da ga proslijedi malo ju¾nije  ludzatobom:((

kron1010

smislo

Quote from: ninodragoljub on 11 January, 2014, 20:26:15
Jedna moja prijateljica iz Finske mi je javila da je jutros pao snijeg pa sam je zamolio da ga proslijedi malo ju¾nije  ludzatobom:((

Poceo je da se spusta (snijeg) ka jugu, sad je ca 500km od mene, palo 10cm...kazu doci ce do juga Svedske veceras ili sutra, zahladilo je par stepeni...ako ovako nastavi doci ce do Jahorine krajem sedmice...

HeAd

╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

djmiros

Kad u Poljskoj bude -30 , stice i do nas
3:(
Verovatno u iducoj emisiji S Jah, Dragisa ce voziti bicikl.
a mozda i Sanja :X
Sneg ce pasti tek oko 23,24-og. (snow)
Dotada (PIVA) (K) (tea)

Radiohead

Dok se mi patimo i borimo sa prognozama Vip u¾iva u bazenima-i to na otvorenom (:smijeh:
Sad to pojasni napacenom narodu! :bravo::(
Pozz

brera

ninodragoljub

Da hoæe i do tada bilo bi dobro. Opet bi nam ostao februar i mart da se zadovoljimo  ludzatobom:((

brera

suncica

skiDeki

...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

brera

Gradi/vari se iglu na vrhu na platou izmeðu 6 sjeda. Mislim da nije u sklopu radova OC-a.