• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2014 - 2.dio

Started by vip-jahorina, 06 January, 2014, 19:44:41

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

HeAd

╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

TurboBuby

Blago vama koji ste danas gore, mislio sam danas doæi ali obveze neke jednostavno nedaju pa æemo gledat kroz koji dan! Zna li tko radi li 6sjed praèa?

XX

Quote from: TurboBuby on 27 January, 2014, 09:47:11
Blago vama koji ste danas gore, mislio sam danas doæi ali obveze neke jednostavno nedaju pa æemo gledat kroz koji dan! Zna li tko radi li 6sjed praèa?
Ne radi Praèa... :PP

niko

Danas je ¾alosno gledati u kamere , svi uslovi za skijanje su tu nema ni gu¾ve a mora se raditi, 'bem ti poso! ;(( WTF

niko

Kad æe proraditi HD-kamera mislim da je sa Termaga?

nikola.doboj

Sta mislite, hoce li ovaj snijeg izdrzati do vikenda?? Dal ce biti skijanja za vikend? Pozz

DarkoN

Quote from: nikola.doboj on 27 January, 2014, 10:52:56
Sta mislite, hoce li ovaj snijeg izdrzati do vikenda?? Dal ce biti skijanja za vikend? Pozz
To samo ptice na grani znaju. Mi se nadamo da hoce. Posto se prognoza stalno mijenja, posebno ova duza od dva dana, nadamo se da ce se ovaj plus pretvoriti u minus.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

brera

vranex

I juce bi dobro.. samo  dosta ljudi pa staze ranije progledale, kamenje se pojavilo, a oko 3 spustila se magla gore na vrhu. Meni licno je bilo bolje u subotu, iako nije bilo sunca.
Evo gledam i ja kamere, ladno opet topovi ne rade. Ne znam da li je i osnjezavanje na Praci obustavljeno, nadam se da nije! Bas je Praca spas od februarske magle i nevremena, valjda se da ce raditi od iduceg vikenda nadalje!

tkanton

Veceras i sutra snijeg, al ide jugo oko petka, valjda nece bit jako...... i onda opet oko 3-5 februara trebalo bi bit ozbiljnijeg snijega

BoleBl

Mozda topove gase dok ne razvuku napravljeni snijeg!?
op, op, op, op.....

kobajagi3

Ovo vise nije skijanje, ovo je branje po sljunku. Ko bamjerava skijati neka ceka jos snijega. Danas na pojedinim mjestima nije snijega nikako bilo...
Valjda ce sutra malo pasti...
Inace dan je predivan bio

XX

Koja je po vama najtaènija vremenska prognoza?