• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2014 - 2.dio

Started by vip-jahorina, 06 January, 2014, 19:44:41

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

kobajagi3

feki

super,divno skijao sam danas.Magla se supustila oko 16 h.Snijega ima ,sve je lijepo,ali stvarno je na granici.Dobro je da ljudi
koji su gore upatiili mogu da nesto odskijaju.Mi koji mozemo doci pa skijati ili ne ,ali danas se moralo,bas se moralo,a nije bas bilo
na stazama onih koji su "morali".Danas zadovoljavajuce nadam se svima ..topovi ili malo snijega , utorak-srijeda ito ce biti bolje.Ovo ce da stisne ,malo vlaznosti zraka i biti ce dobro.
zato ljudi spremite se guzve nema a skijati se moze.Mislim da ne treba traziti idealu.Oprez na stazi, ima dosta kamenja pa brzine ne trebaju biti velike.
pozzz svima.

kobajagi3

Istina sa oprezom, danas su nekoga odnijeli sa staze

brera

Quote from: DarkoN on 26 January, 2014, 17:20:22
Dobio sam informaciju da se na Jahorini danas pojavila neka osoba u zutim pantalonama na skijama koja je ometala druge skijase svojim stalnim poziranjem na stazi...  (:smijeh: (:smijeh:  devil:( devil:(
ideea:( Da pogaðam ko bi to mogao biti?  ideea:(  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: Sanja, da si malo manja i tanja...  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

Bubica Bg

Svaka cast za slike. Prelepo izgleda  :bravo::(

teslicboy

jeli pada snijeg??? dali da sutra dolazim ili ne? (snow) (snow) (snow)

Goga Mostar

Vidi kise i jugovine za 6 dana!!! devil devil  X( X(

DarkoN

Quote from: brera on 26 January, 2014, 19:23:49
Quote from: DarkoN on 26 January, 2014, 17:20:22
Dobio sam informaciju da se na Jahorini danas pojavila neka osoba u zutim pantalonama na skijama koja je ometala druge skijase svojim stalnim poziranjem na stazi...  (:smijeh: (:smijeh:  devil:( devil:(
ideea:( Da pogaðam ko bi to mogao biti?  ideea:(  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: Sanja, da si malo manja i tanja...  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:
Jos malo ce je prepoznavati kao i tarzu na jahorini  (:smijeh:
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

Burli

Ti si ne¹to drugo, ti 'armonikom lijeèi¹ bol na estradi sve je la¾no, na estradi sve je fol...

ninodragoljub

Sudeæi po trenutnim slikama na kamerama (22:10h) ¾irafe i topovi su u pogonu.  :bravo::( :bravo::( :bravo::(

otrov

gdje nam je rubrika ostali ski centri ?
share it with friend or two

HeAd

╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

XX

Ako ovako bude bilo,biæe superr... ;)) :)) ole (snow) ole